Header Ads


Cleverbet.eu: Προγνωστικά Κυπέλλου Ισπανίας 6/12/2018

Cleverbet.eu: Προγνωστικά Κυπέλλου Ισπανίας 6/12/2018


Καλημέρα στους φίλους της σελίδας cleverbet, φτωχή στοιχηματικά η σημερινή ημέρα θα αρκεστούμε σε ματς από το κύπελλο Ισπανίας. Μην ξεχνάτε από την σελίδα μας μπορείτε να βλέπεται δωρεάν προγνωστικά για τους αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, ενώ μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας στις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος που διαφημίζουμε στην σελίδα μας και να παίξετε στοίχημα η καζίνο μέρες που έρχονται... 

Έχει τελειώσει με την υπόθεση πρόκριση η Ρεάλ Μαδρίτης, με ψηλά το κεφάλι θέλει να αφήσει την διοργάνωση η Μελίγια.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΕΛΙΓΙΑ:

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ:
Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε στα σοβαρά τον πρώτο αγώνα απέναντι στην αδύναμη Μελίγια, κερδίζοντας με 4-0 εκτός έδρας. Ήταν το πρώτο παιχνίδι του Σαντιάγκο Σολάρι. Ο αντικαταστάτης του Λοπετέγκι αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα ενόψει του σημερινού ματς. Προέρχεται από δύο θετικά αποτελέσματα σε Τσάμπιονς Λιγκ και Λα Λίγκα, κόντρα σε Ρόμα και Βαλένθια αντίστοιχα.
ΜΕΛΙΓΙΑ:
Η Μελίγια αποδεικνύει ότι είναι από τις καλύτερες ομάδες της Γ’ Κατηγορίας της Ισπανίας. Βρίσκεται 1η στο 4ο Γκρουπ, με πέντε βαθμούς διαφορά από τον 2ο. Μετράει 11 νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. «Τρέχει» νικηφόρο σερί πέντε αγώνων μετά την ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης, δεχόμενη έκτοτε μόλις ένα γκολ.
Προϊστορία: Στην πρώτη τους συνάντηση πριν μερικές εβδομάδες, η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε εύκολα τη νίκη με 4-0.
Πρόταση: Με τα… δευτερότριτα θα κατέβει η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει εξασφαλίσει την πρόκριση. Θα έχει τη δυνατότητα η Μελίγια λοιπόν να μην ηττηθεί με πάνω από τρία γκολ. Το διπλό Χάντικαπ +3 παίζεται στον Stoiximan στο 2,02.
Για περισσότερα προγνωστικά σήμερα δείτε στο cleverbet.eu  
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.