Header Ads


Η Ρεάλ στην Ρώμη για Μανωλά και Ικάρντι!

Η Ρεάλ στην Ρώμη για Μανωλά και Ικάρντι!


Ο ιταλικός Τύπος κάνει λόγο για παρουσία ανθρώπου της Ρεάλ Μαδρίτης στο μεγάλο παιχνίδι της Ρόμα με την Ίντερ, την Κυριακή για τον Ελληνα στόπερ και τον Ιταλό φορ.
Ο Έλληνας στόπερ, βάσει του δημοσιεύματος από τη γειτονική μας χώρα, κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον και των «μερένχες» με την σταθερότατη και αποτελεσματική παρουσία του στα μετόπισθεν των «τζιαλορόσι».

Όπως τονίζει το «tuttomercatoweb», ο Μανωλάς ήταν ο ένας από τους δύο ποδοσφαιριστές που πρόσεξε στο ματς της Ρόμα με την Ίντερ, την Κυριακή, ο απεσταλμένος της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού και ο Ικάρντι φαίνεται πως ενδιαφέρει τη «βασίλισσα».

Ο Κώστας Μανωλάς έχει ρήτρα 36 εκατομμυρίων ευρώ με την Μπάγερν και την Γιουβέντους να έχουν ήδη στην λίστα τους τον Ελληνα κεντρικό αμυντικό. Πλέον στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον στόπερ της Ρόμα μπαίνει και μάλιστα δυνατά και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Πάντως σύμφωνα με το ίδιο δημοσιεύμα η Ρεάλ κοιτάει και τις δύο περιπτώσεις για το καλοκαίρι του 2019 και όχι για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.