Header Ads


Χάνει τον..παικταρά η ΑΕΚ;; - Αποφασίζει ο Τίγρης, πολλά τα λεφτά!

Χάνει τον..παικταρά η ΑΕΚ;; - Αποφασίζει ο Τίγρης, πολλά τα λεφτά!


Τι θα κάνουν στην Ένωση; - Αποφασίζει ο Δημήτρης Μελισσανίδης αν θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία για την απόκτηση του Αργεντίνου επιθετικού - Είναι πολλά τα λεφτά η αλήθεια είναι αλλά..
Οι άνθρωποι της ΑΕΚ επανεξετάζουν τα δεδομένα για την απόκτηση του Εζεκίελ Πόνσε.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει στη μέτρια παρουσία της ΑΕΚ, είναι ο Εζεκίελ Πόνσε. Ο νεαρός επιθετικός είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας έχοντας καλύψει σε μεγάλο βαθμό το κενό που άφησε η φυγή του Σέρχιο Αραούχο.

Οι άνθρωποι της "Ένωσης" νιώθουν δικαιωμένοι για την επιμονή τους στην απόκτηση του 21χρονου (γεννημένος 29/3/1997), ωστόσο υπάρχουν δεύτερες σκέψεις. Ο πιτσιρικάς είναι δανεικός από τη Ρόμα και η ΑΕΚ θα πρέπει να δώσει ένα μεγάλο ποσό για να τον κάνει δικό της.

Συγκεκριμένα οι "κιτρινόμαυροι" θα πρέπει να καταβάλουν έξι εκατομμύρια ευρώ. Μπορεί ο "δικέφαλος" να πέτυχε μια ευνοϊκή συμφωνία στην καταβολή των χρημάτων, αλλά το ποσό παραμένει μεγάλο.

Παράλληλα, ο ποδοσφαιριστής δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο σε περίπτωση αγοράς του. Αυτό συνέβει γιατί στη Ρόμα είχε συμβόλαιο πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ. Στην παρούσα φάση αυτά τα χρήματα καλύπτονται εξ ημισείας από την Ιταλική ομάδα και την ΑΕΚ.

Ακόμα και αν βρεθεί λύση στο οικονομικό, ο ποδοσφαιριστής έχει προτεραιότητα να αγωνιστεί σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα.

Θυμίζουμε πως αυτός ήταν ο λόγος που καθυστέρησε να γίνει η μεταγραφή και το περασμένο καλοκαίρι.

talentabout.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.