Header Ads


ΑΕΛ – ΑΕΚ: Τα δεδομένα της μεταξύ τους «μάχης»

ΑΕΛ – ΑΕΚ: Τα δεδομένα της μεταξύ τους «μάχης»


Θα είναι το τρίτο ματς ΑΕΛ - ΑΕΚ στο ΑΕΛ Αρίνα μέσα στο 2018, μετά το 0-0 για το πρωτάθλημα και το 2-1 για το Κύπελλο.
ΑΕΛ και ΑΕΚ κοντράρονται απόψε (17:15) στο AEL FC ARENA και η Σούπερ Λίγκα μας παρουσιάζει τα στατιστικά και την προϊστορία των δύο «μονομάχων».

Αναλυτικά:

«Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τη δύσκολη σεζόν στην Ευρώπη και τώρα θα ρίξει όλο το βάρος στην ανάκαμψη στο πρωτάθλημα. Άφησε πίσω τον κακό Νοέμβρη με δύο νίκες στην έδρα της τον Δεκέμβρη και τώρα πηγαίνει στη Λάρισα, για να συνεχίσει έτσι.

Στην τελευταία της έξοδο έκανε στο Αγρίνιο την τρίτη ήττα στο πρωτάθλημα, έχει δηλαδή ήδη μια περισσότερη από τις δύο που υπέστη πέρσι στην πορεία του τίτλου, πριν κλείσει ο πρώτος γύρος.

Η ΑΕΛ χάρη στις δύο τελευταίες νίκες στην έδρα της με Γιάννινα και Πανιώνιο, πήρε βαθιά ανάσα. Με ήττες μόνο από Παναθηναϊκό και Λαμία εντός, ξέρει ότι η έδρα της θα της δώσει τους βαθμούς σωτηρίας. Η ΑΕΛ είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος στο πρώτο ημίχρονο.

Μόνο μια φορά πήγε στα αποδυτήρια χάνοντας στο πρώτο ημίχρονο, στην 3η αγωνιστική από τον Παναθηναϊκό, που έχασε κιόλας. Σε τέσσερις περιπτώσεις έχει προηγηθεί, τις δύο νίκησε, μια πήρε ισοπαλία στη Λιβαδειά και μια έχασε, από τη Λαμία στην έδρα της. Άλλες οκτώ φορές πήγε στα αποδυτήρια με ισόπαλο αποτέλεσμα.

Η ΑΕΛ νίκησε τον περασμένο Μάρτη 2-1 την ΑΕΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, αλλά έχασε 1-0 στο δεύτερο παιχνίδι και αποκλείστηκε. Για το πρωτάθλημα έχει να νικήσει την ΑΕΚ από τις 6 Μαρτίου 2010, 1-0 με γκολ του Μπλάζεκ. Από τότε η ΑΕΚ έχει πέντε νίκες και μόνο τον περασμένο Γενάρη έμεινε στο 0-0 στη Λάρισα.

Θα είναι δηλαδή το τρίτο ματς ΑΕΛ – ΑΕΚ στο ΑΕΛ Αρίνα μέσα στο 2018, μετά το 0-0 για το πρωτάθλημα και το 2-1 για το Κύπελλο.

Η ιστορία

Νίκες ΑΕΛ: 11

Ισοπαλίες: 10

Νίκες ΑΕΚ: 37

Με γηπεδούχο την ΑΕΛ

Νίκες ΑΕΛ: 11

Ισοπαλίες: 5

Νίκες ΑΕΚ: 13».

to10.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.