Header Ads


Το πειραιώτικο μπάσιμο για τον Αραούχο και το…ρεπορτάζ της ΑΕΚ!

Το πειραιώτικο μπάσιμο για τον Αραούχο και το…ρεπορτάζ της ΑΕΚ!


Μονάχα λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά…επιστρέφει δριμύτερος ο Σέρχιο Αραούχο! Μπορεί ο Αργεντινός επιθετικός να αγωνίζεται με τη φανέλα της Λας Πάλμας, ωστόσο στην Ελλάδα κυκλοφορούν θαυμαστές που τον «ζαχαρώνουν» εν όψει Ιανουαρίου.
Σιγά και να μην έπαιζε θέμα επιστροφής του Σέρχιο Αραούχο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής που κατέπληξε τα πλήθη το διάστημα της θητείας του στην ΑΕΚ, έχει χτίσει το δικό του “fan club” στα μέρη μας, που δεν περιλαμβάνει…μέλη που είναι ταυτισμένα αποκλειστικά και μόνο με την Ένωση.

Μεσοβδόμαδα  ο δημοσιογράφος Λίτο Χιμένεθ, ο οποίος ειδικεύεται στο ρεπορτάζ της Λας Πάλμας και ήταν αυτός που είχε αποκαλύψει τις επαφές της ΑΕΚ με την ισπανική ομάδα τόσο για τον Αργεντινό επιθετικό, όσο και για τον Μάρκο Λιβάγια,, έγραψε στο Twitter πως ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση πέντε εκατομμυρίων ευρώ για τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ.

Να θυμίσουμε πως ο Αραούχο επέστρεψε το καλοκαίρι στη Λας Πάλμας υπογράφοντας νέο συμβόλαιο μέχρι το 2023, ενώ σε αυτό προβλέπεται ρήτρα 60 εκατομμυρίων ευρώ!

Κι αν στον Ολυμπιακό έσπευσαν να διαψεύσουν το συγκεκριμένο «τιτίβισμα» του Ισπανού δημοσιογράφου, στα ιδιαίτερα διαμερίσματα της ΑΕΚ δεν πείστηκαν από το άκυρο που έριξαν τα παιδιά του Πειραιά.

Κι αυτό διότι σύμφωνα με την δική τους πληροφόρηση και στο κατώφλι της Λας Πάλμας έφτασε ο Ολυμπιακός για λογαριασμό του Αραούχο και πρόταση ύψους 5.000.000 € κατέθεσε για την απόκτηση του 26χρονου επιθετικού.

Τι είπατε; Πολλά λεφτά τα πέντε…μύρια.

Ναι, πολλά λεφτά, αλλά ίσως (λέμε εμείς τώρα) ο Βαγγέλης Μαρινάκης να έχει τους λόγους του προκειμένου να θέλει να κάνει το…κομμάτι του στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου με μια μεταγραφή «πρώτης γραμμής» που και…σκόνη θα σηκώσει και θα γράψει σε επικοινωνιακό επίπεδο.

marca-sl.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.