Header Ads


«Στο… καναβάτσο ο Ουζουνίδης!»

«Στο… καναβάτσο ο Ουζουνίδης!»


Ο Εβρίτης κόουτς βρίσκεται ένα βήμα πριν την έξοδο από την ΑΕΚ • Βαρύ το κλίμα και για τον Λυμπερόπουλο • Ώρα των δύσκολων αποφάσεων για Μελισσανίδη
Η ΑΕΚ όχι μόνο δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στη Λάρισα, αλλά έδειξε πάλι την εικόνα των προηγούμενων αγώνων. Μια ομάδα που δεν είναι ικανή να δημιουργήσει, να παίξει καλό ποδόσφαιρο και γίνεται έρμαιο στις διαθέσεις οποιουδήποτε αντιπάλου, ακόμα και της εμβέλειας της Λάρισας! Γιατί το τελικό 0-0 μάλλον κολακεύει την Ένωση. Αν ο Μπαργκάν σκόραρε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων τώρα θα μιλούσαμε διαφορετικά.

Οι αναταράξεις που έλαβαν χώρα το τελευταίο διάστημα στην ΑΕΚ είναι γνωστές. Ο Μελισσανίδης στήριξε τον Ουζουνίδη και το έδειξε έμπρακτα με την περιθωριοποίηση των Σιμόες, Μπακασέτα, Λαμπρόπουλου και το μήνυμα που έστειλε στους υπόλοιπους παίκτες.
Όμως το αφεντικό της ΑΕΚ απαίτησε από τον Ουζουνίδη την άμεση αλλαγή προς το καλύτερο της εικόνας της ομάδας και του έδωσε μια προθεσμία για να γίνει αυτό. Κάτι τέτοιο, όπως τα αποτελέσματα δείχνουν, δεν έγινε.

Ένα άλλο στοιχείο το οποίο θα είναι καθοριστικό για την τύχη του Ουζουνίδη είναι η στάση των φιλάθλων της ΑΕΚ. Από χθες το βράδυ μετά τη λήξη του αγώνα με τη Λάρισα η ΠΑΕ έχει κατακλυστεί με μηνύματα φιλάθλων που απαιτούν την απομάκρυνση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο Μελισσανίδης αφουγκράζεται τη λαϊκή απαίτηση και θα τη λάβει σοβαρά υπόψη του τώρα που ήρθε η ώρα των αποφάσεων.

Η θέση του Ουζουνίδη είναι δυσχερέστατη και ο ίδιος το γνωρίζει πολύ καλά. Οι πιθανότητες να μείνει στην ΑΕΚ είναι ελάχιστες. Ο χρόνος πλησιάζει και πιθανότατα μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος οι δρόμοι ΑΕΚ και Ουζουνίδη θα χωρίσουν.

Δεν αποκλείεται η… μπάλα να πάρει και τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Δεν είναι λίγοι αυτοί που κατηγορούν τον τεχνικό διευθυντή ότι είναι «λίγος» για το πόστο αυτό. Οι επαφές που έχει δεν είναι σε υψηλό επίπεδο και γι αυτό παρατηρείται δυστοκία στις μεταγραφές. Δεν είναι τυχαίο ότι το τελευταίο διάστημα «παίζει μπάλα» στις μεταγραφές του ΑΕΚ ο Μαϊστόροβιτς! Πολλοί μάλιστα λένε ότι έχει ξεκινήσει ήδη μια συνεργασία ανάμεσα στην Ένωση και τον Σουηδό μάνατζερ.

Οι επόμενες μέρες (ίσως και ώρες) είναι κρίσιμες για την ΑΕΚ. Ήρθε η ώρα να πάρει αποφάσεις ο Μελισσανίδης!

fws.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.