Header Ads


Ξεκάθαρος ο Αρέγκι: «Θέλω σαν τρελός ΑΕΚ!»

Ξεκάθαρος ο Αρέγκι: «Θέλω σαν τρελός ΑΕΚ!»


Ο Αργεντινός χαφ δέχεται πιέσεις για να παραμείνει στην ομάδα απ’ την Σαν Μαρτίν, αλλά ο ίδιος τους τονίζει συνεχώς ότι θέλει να αποχωρήσει για λογαριασμό της ΑΕΚ.
Ο Αντριάν Αρέγκι εκφράζει συνεχώς όπου σταθεί και όπου βρεθεί, ότι επιθυμεί να πάρει το αεροπλάνο για την άλλη άκρη του Ατλαντικού και να μετακομίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ. Όμως, απ’ την πλευρά της η Σαν Μαρτίν που αγωνίζεται ο Αργεντινός χαφ ως δανεικός, θέλει να τον κρατήσει στο δυναμικό της, τονίζοντας στον ίδιο ότι είναι ένας παίκτης σημαντικό γρανάζι στη δική τους μηχανή.

Ο ίδιος όμως δεν σταματάει να τονίζει ότι «θέλω σαν τρελός να παίξω στην ΑΕΚ!», αφού το επανέλαβε για ακόμα μια φορά στην διοίκηση της Σαν Μαρτίν, όταν οι ίδιοι προσπάθησαν να του αλλάξουν γνώμη.

Η Σαν Μαρτίν δείχνει να μην καταλαβαίνει τα θέλω του παίκτη και να συνεχίζει να τον πιέζει για να τον κρατήσει στο ρόστερ της. Όμως, ο παίκτης δεν σταμάτησε ούτε μια φορά να τονίζει ότι πόσο σημαντική για την καριέρα του είναι η μεταγραφή του στην ΑΕΚ και η μετακόμιση του στην Ευρώπη και την Ελλάδα.

Γι’ αυτό τον λόγο ο πρόεδρος της Σαν Μαρτίν θα φτάσει στην Αργεντινή την Τετάρτη (12/12) για να προχωρήσει η υπόθεση είτε θετικά, είτε αρνητικά για την Αργεντίνικη ομάδα, κάτι που σημαίνει ότι το πιθανότερο είναι μέσα στην εβδομάδα να έχουμε εξελίξεις στην περίπτωση Αρέγκι για την ΑΕΚ.

aek1924.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.