Header Ads


Άκυρο του Αραούχο στον Ολυμπιακό!

Άκυρο του Αραούχο στον Ολυμπιακό!


Όχι πως δεν σήκωσε μπόλικη…σκόνη το σενάριο που κυκλοφόρησε προ ημερών και φέρνει τον Ολυμπιακό να έχει πραγματοποιήσει focus στον Σέρχιο Αραούχο με φόντο το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.
Μάλιστα η πειραϊκή ομάδα φέρεται να επισημοποίησε το ενδιαφέρον της, μέσω σχετικής πρότασης προς την Λας Πάλμας. Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να διέψευσαν άμεσα και κατηγορηματικά οποιαδήποτε κίνηση για τον «Τσίνο» και από την πλευρά του ο σύλλογος των Κανάριων Νήσων να μην επιβεβαίωσε την κρούση, ωστόσο όλα αυτά δεν σημαίνουν απαραίτητα πως πίσω από τον καπνό δεν υπάρχει και φωτιά!

Το σίγουρο είναι πως ο Αργεντινός επιθετικός έχει πολλούς θαυμαστές στην Ελλάδα και κάποιοι εξ αυτών βρίσκονται (και) στον Πειραιά. Ένας παίκτης άλλωστε με τις αγωνιστικές αρετές και τις περγαμηνές του Αραούχο, κάθε άλλο παρά απαρατήρητος περνάει, αλλά αντίθετα αποκτά “fan club” σε πολλές πολιτείες.

Μια φορά και για να προχωρήσουμε στο «ζουμί» του ρεπορτάζ, ο άλλοτε επιθετικός της ΑΕΚ δεν φαίνεται να συγκινείται στην προοπτική επιστροφής στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Κι αυτό είναι κάτι που σε θέση να γνωρίζουν πρόσωπα που κινούνται στο στενό περιβάλλον του και συζητούν μαζί του για τα μελλοντικά βήματά του. Κι αν αυτά τα βήματα τον στείλουν ξανά κάποια στιγμή στην Ελλάδα, ο Αραούχο, το πιθανότερο είναι πως θα τα έκανε μονάχα για την ΑΕΚ.

Την ομάδα που έβαλε στην καρδιά του στον 1,5 χρόνο που αγωνίστηκε με τη φανέλα της και μάλλον δεν θα του πήγαινε η καρδιά να την συναντήσει ως αντίπαλος, υπογράφοντας όχι απλά στον Ολυμπιακό, αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο ελληνικό κλαμπ.

ΠΗΓΗ: «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ»
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.