Header Ads


Τριάρα στη Μάντσεστερ και πετάει για πρωτάθλημα η Λίβερπουλ! (vid)

Τριάρα στη Μάντσεστερ και πετάει για πρωτάθλημα η Λίβερπουλ! (vid)


Με ήρωα τον Σακίρι, οι Reds διέλυσαν 3-1 τους Κόκκινους Διαβόλους, πανηγύρισαν έπειτα από πέντε χρόνια, κάνουν το κορυφαίο ξεκίνημα της ιστορίας τους και αήττητοι επέστρεψαν στην κορυφή.
Μία αιωνιότητα μοιάζει να έχει περάσει από τότε που σήκωσε την κούπα. Για να το καταφέρει ξανά, θα πρέπει να σπάσει τα ταμπού της.
Και η φετινή Λίβερπουλ δείχνει ότι μπορεί να το κάνει. Αφού έχει μάθει να παίρνει τα... μικρά ματς και να μην πουλάει τον εαυτό της, τώρα έκανε ακόμα ένα άλμα, καθαρίζοντας και την πρόσφατη κατάρα με τη μεγάλη αντίπαλό της. Κόντρα στη Γιουνάιτεντ οι Reds δεν είχαν τρίποντο στο «Ανφιλντ» από τον Σεπτέμβριο του 2013. Το πήραν τώρα. Για την ακρίβεια τους το χάρισε ο Σακίρι, ο οποίος πέρασε αλλαγή στον αγώνα και με δύο δικά του γκολ απογείωσε το σκορ στο 3-1 και μαζί την ομάδα του στην κορυφή.

Ηταν μία επικράτηση κάτι παραπάνω από δίκαιη. Η Λίβερπουλ έπαιζε σχεδόν σε όλο το ματς στο μισό των φιλοξενούμενων, οι οποίοι πραγματικά ασχολούνταν μόνο με το πώς δεν θα έτρωγαν γκολ. Η φούρια των γηπεδούχων εκδηλώθηκε άμεσα. Ο Ντε Χέα έβγαλε το σουτ του Φιρμίνο (6'), μα από την τέλεια ψηλοκρεμαστή ασίστ του Φαμπίνιο, ο Μανέ (24') βγήκε στην πλάτη της άμυνας και πυροβόλησε εύστοχα σε πρώτο χρόνο. Ωστόσο, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, η Γιουνάιτεντ ισοφάρισε. Ηταν ένα ανέλπιστο δώρο από τον Αλισον που έχασε την μπάλα από τα χέρια του και ο Λίνγκαρντ (33') το αξιοποίησε για το 1-1.

Λίβερπουλ (Γίργκεν Κλοπ): Αλισον, Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Κλάιν, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Κεϊτά (70' Σακίρι), Βαϊνάλντουμ, Σαλάχ, Μανέ (84' Χέντερσον), Φιρμίνο

Μαν. Γιουνάιτεντ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ντε Χέα, Μπαΐγ, Λίντελοφ, Νταλότ (46' Φελαίνί), Νταρμιάν, Μάτιτς, Ερέρα (80' Μαρσιάλ), Γιανγκ, Λίνγκαρντ (85' Μάτα), Ράσφορντ, Λουκάκου.


*gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.