Header Ads


Αποκάλυψη «Kicker»: αυτοί οι 4 παίκτες θέλουν να «φάνε» τον Κόβατς

Αποκάλυψη «Kicker»: αυτοί οι 4 παίκτες θέλουν να «φάνε» τον Κόβατς


Δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού «Κicker» αποκαλύπτει τους τέσσερις παίκτες της Μπάγερν που θέλουν να... τελειώσουν τον Νίκο Κόβατς από τον πάγκο της ομάδας.
Τι κλίμα στο εσωτερικό των Βαυαρών φαίνεται πως εξακολουθεί να είναι κακό... Η εντός έδρας ισοπαλία με τη Φράιμπουργκ για τη Μπούντεσλιγκα το περασμένο Σάββατο φαίνεται πως επανέφερε στο προσκήνιο τα προβλήματα που υπάρχουν στο εσωτερικό της ομάδας, καθώς υπάρχουν ποδοσφαιριστές, οι οποίοι εξακολουθούν να μην τα πηγαίνουν καλά με τον προπονητή τους.

Ενδεχόμενη απώλεια, μάλιστα, της πρώτης θέσης στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ ίσως να βάλει και πάλι σε κίνδυνο τη θέση του Κόβατς.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Kicker» υπάρχουν τέσσερις παίκτες, οι οποίοι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να... ρίξουν νερό στο κρασί τους και να «βοηθήσουν» τον Κροάτη τεχνικό. Το αντίθετο, μάλιστα, καθώς δείχνουν με κάθε ευκαιρία ότι επιθυμούν την απομάκρυνσή του από την τεχνική ηγεσία της Μπάγερν.

Πρόκειται για τους Χούμελς, Ρόμπεν, Ριμπερί και Μίλερ, οι οποίοι είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένοι με το rotation του Κόβατς, καθώς αναγκάζονται να μένουν στον πάγκο.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.