Header Ads


Οι δύο δρόμοι της ΑΕΚ για Ουζουνίδη!

Οι δύο δρόμοι της ΑΕΚ για Ουζουνίδη!


Σε βαθιά κρίση έχει περιέλθει η ΑΕΚ μετά από μια ακόμη κομψίως τραγική εμφάνιση κόντρα στον Παναιτωλικό του Τραϊανού Δέλλα!
Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι στα...κάγκελα, μη μπορώντας να κατανοήσει πως η ομάδα που αρνιόταν να χάσει και πάλευε όλα τα ματς ακόμη και μέχρι το 96', πλέον παραδίνεται αμαχητί σε ομάδες που είναι κατώτερη από εκείνη.

Πολλά αρνητικά σχόλια γράφονται κατά του Μαρίνου Ουζουνίδη, κατηγορώντας τον για την εικόνα που επιδεικνύει η Ένωση εδώ και αρκετό καιρό στον αγωνιστικό χώρο. Δε θεωρώ τον Μαρίνο Ουζουνίδη τον μοναδικό υπεύθυνο για την εικόνα της ΑΕΚ αλλά..
  • Είναι αδιανόητο, να βγάζεις συνεχώς τους παίκτες σου στη σέντρα, χάνοντας κατά αυτόν τον τρόπο τα αποδυτήρια.
Δε μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιον κακό προπονητή τον Μαρίνο Ουζουνίδη ή ότι δε κάνει για την ΑΕΚ αλλά πλέον όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση υπάρχουν δύο δρόμοι για την διοίκηση της Ένωσης:
  1. Είτε η διοίκηση της ΑΕΚ παίρνει δημόσια θέση, αναφέροντας πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα είναι ο προπονητής της ΑΕΚ τουλάχιστον ως το 2020, παρέχοντάς του όλα όσα ζητήσει για να ανατρέψει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

  2. Είτε ο Μαρίνος Ουζουνίδης πρέπει να αποτελέσει ακόμη και σήμερα παρελθόν από την ΑΕΚ, προκαλώντας ένα ηλεκτροσόκ στα αποδυτήρια της Ένωσης, με σκοπό να σωθεί ότι μπορεί να σώζεται από την χρονιά, αλλά και να δουλέψει ο νέος προπονητής για του χρόνου, έχοντας ως βάση την φετινή χρονιά από εδώ και πέρα, διεκδικώντας ενδεχομένως το Κύπελλο και το όσο το δυνατόν το καλύτερο πλασάρισμα στη φετινή χρονιά.
Η νοοτροπία του "δεν υπάρχει ακόμη θέμα Ουζουνίδη", ή "βλέπουμε πως θα πάει με Άγιαξ", δεν ωφελεί κανέναν και πολύ περισσότερο την ίδια την ΑΕΚ.

Με τον κόσμο της ΑΕΚ να είναι πλέον στα κάγκελα, όπως σημειώσαμε και πιο πάνω, η χαμηλή - ενδεχομένως - προσέλευση στον αγώνα με τον Άγιαξ, αλλά και οι - κόσμιες - ελπίζουμε αντιδράσεις που θα υπάρξουν - δεδομένα - στο γήπεδο, θα έπρεπε ήδη να έχουν οδηγήσει την διοίκηση της Ένωσης να προλάβει καταστάσεις ενεργώντας δυναμικά για να αλλάξει το κλίμα.

Δημήτρης Π.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.