Header Ads


Unlabelled Φουλάρει για το αμυντικό χαφ η ΑΕΚ!

Φουλάρει για το αμυντικό χαφ η ΑΕΚ!


Διοίκηση, Λυμπερόπουλος και Ουζουνίδης στην τελική ευθεία για απόφαση και υλοποίηση της βασικής μεταγραφής πριν μπει ο Ιανουάριος.
Στην τελική ευθεία μπαίνει η προσπάθεια απόκτησης αμυντικού χαφ από την ΑΕΚ με ξεκάθαρο στόχο ο παίκτης που θα έρθει να είναι στην διάθεση του προπονητή αμέσως μετά την διακοπή των Χριστουγέννων όταν θα αρχίσει ξανά η αγωνιστική δράση με τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Η απόκτση αμυντικού μέσου είναι δεδομένη και δεν εξαρτάται από οτιδήποτε άλλο αφού δημοσίως έχει παραδεχτεί ακόμη κι ο Δημήτρης Μελισσανίδης πως η συγκεκριμένη μεταγραφή θα έπρεπε να έχει γίνει από τον Αύγουστο. 

Η ΑΕΚ ψάχνει ένα παίκτη να πλαισιώσει τους Γαλανόπουλο, Σιμόες, Αλεφ και Μοράν.

Η εντολή που υπάρχει από την διοίκηση είναι να τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το θέμα και ήδη υπάρχει μικρή λίστα με παίκτες που έχουν περάσει και από το μικροσκόπιο του τεχνικού επιτελείου.Πλησιάζει η ωρα της απόφασης και της προσπάθειας υλοποίησης. 

Γίνονται επαφές με ομάδες και μάνατζερ στις οποίες δεν συμμετέχει ο Ματιάσεβιτς ο οποίος ουσιαστικά από τον Σεπτέμβριο είναι απενεργοποιημένος αφού υπήρξε διαφορά φιλοσοφίας. Ουσιαστικά ο Σέρβος έχει επιστρέψει στην πατρίδα του και η ΑΕΚ ήδη εδώ και καιρό είναι σε αναζήτηση λύσης για την επόμενη μέρα.

aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.