Header Ads


Επεισόδια σε Εξάρχεια και Λ.Αλεξάνδρας μετά την πορεία για το Πολυτεχνείο

Επεισόδια σε Εξάρχεια και Λ.Αλεξάνδρας μετά την πορεία για το Πολυτεχνείο


Επεισόδια σημειώθηκαν στο ύψος της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (ΓΑΔΑ), στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, όταν κουκουλοφόροι άρχισαν να πετούν βόμβες μολότοφ και πέτρες κατά των αστυνομικών. 
Νεαροί έχουν στήσει οδοφράγματα και έχουν ανάψει φωτιές σε κάδους στους δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο αλλά και στη λεωφόρο Αλεξάνδρας έξω από τη ΓΑΔΑ.
Στα Εξάρχεια οι αστυνομικές δυνάμεις «απάντησαν» με χειροβομβίδες κρότου λάμψης για να απομακρύνουν τους ταραξίες, οι οποίοι κατευθύνονται αυτή την ώρα προς την πλατεία Εξαρχείων. Νωρίτερα νεαροί έριξαν βόμβες μολότοφ στην οδό Στουρνάρη. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι αντιεξουσιαστές που ξεκίνησαν τα επεισόδια, φαίνεται πως ανήκουν στην ομάδα που είχε κάνει κατάληψη στο κτίριο Αβέρωφ.

Ξύλα και χαρτόνια καίγονται αυτή τη στιγμή στην οδό Στουρνάρη, ενώ από τους γύρω δρόμους έχουν «αποσυρθεί» οι κάδοι, για να μην χρησιμοποιηθούν για το στήσιμο οδοφραγμάτων. Οι αστυνομικοί κάνουν και χρήση χημικών, προκειμένου να απωθήσουν τους αντιεξουσιαστές. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι μολότοφ πέφτουν και μπροστά από το Πολυτεχνείο επί της οδού Πατησίων.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε οκτώ προσαγωγές για τα επεισόδια έξω από τη ΓΑΔΑ.
Στις 20.00 τα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι ομάδα αντιεξουσιαστών έχει ανέβει στην οροφή του Πολυτεχνείου και πετάει βόμβες μολότοφ κατά των δυνάμεων των ΜΑΤ που βρίσκονται γύρω από το ίδρυμα.








e-daily.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.