Header Ads


Unlabelled Είσαι ΑΕΚ; Τιμωρείσαι! Είσαι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός; Έχεις ασυλία, σπάστα, σε παίρνει...

Είσαι ΑΕΚ; Τιμωρείσαι! Είσαι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός; Έχεις ασυλία, σπάστα, σε παίρνει...


«Η ατιμωρησία θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα..», επισημαίνει γνωστός δημοσιογράφος της Ένωσης, σε ένα άρθρο - φωτιά μετά την ποινή - σκάνδαλο του Ολυμπιακού!
Γίνονται επεισόδια έξω από την Τούμπα, στο ΠΑΟΚ-Άρης, για το Κύπελλο Ελλάδας καίγονται κλούβες, τραυματίζονται αστυνομικοί, υπάρχει ξεκάθαρη βιαιοπραγία δηλαδή, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν τιμωρείται με αφαίρεση βαθμών.

Γίνονται επεισόδια έξω από το ΟΑΚΑ, στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός, για τη Super League, πέφτουν μερικά καπνογόνα και πέτρες, απαντούν με δακρυγόνα οι αστυνομικοί με αποτέλεσμα να αδειάσει η θύρα για λόγους ασφαλείας με τους οπαδούς να περνούν μεθοδευμένα από τον αγωνιστικό χώρο. Δεν υπάρχουν υλικές φθορές, δεν τραυματίζονται αστυνομικοί, έχει γραφτεί στην έκθεση άλλωστε, αλλά σε αυτήν την περίπτωση η γηπεδούχος ομάδα καλείται με το άρθρο περί βιαιοπραγίας και τιμωρείται αυστηρά με αφαίρεση τριών βαθμών και δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Γίνονται επεισόδια μέσα και έξω από το Παμπελοποννησιακό στάδιο, στο Παναχαϊκή-Ολυμπιακός, για το Κύπελλο Ελλάδας. Υπάρχει ρίψη δακρυγόνων, τραυματίας οπαδός, καταστροφή δημόσιας περιουσίας, αλλά ο δικαστής δικαιώνει τους Πειραιώτες, οι οποίοι γλιτώνουν την αφαίρεση βαθμών.
Δεν θα σταθώ στην καταγγελία της ΑΕΚ περί αλλοίωσης πρωταθλήματος, αλλά θα επικεντρωθώ στην ισονομία. Εδώ είναι ξεκάθαρο, ότι υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Ο απλός Ενωσίτης παρατηρεί, ότι όλη την αυστηρότητα της δικαιοσύνης την έχει υποστεί η ομάδα του, όπως κάποτε τιμωρούσαν τον Παναθηναϊκό.

Οι άλλοι τη βγάζουν καθαρή με τους οπαδούς τους να τα σπάνε. Γιατί δεν υπάρχουν μόνο τα περιστατικά που προαναφέρθηκαν. Στη Νέα Σμύρνη υπήρχε ρίψη φωτοβολίδας ευθείας βολής από την εξέδρα των ΠΑΟΚτσήδων πάνω σε οπαδούς του Πανιωνίου. Οι Θεσσαλονικείς δεν τιμωρήθηκαν με αυστηρότητα. Στην Κρήτη, έξω από το γηπεδο του ΟΦΗ έγιναν επεισόδια από Ολυμπιακούς, αλλά και πάλι δεν τιμωρήθηκε η ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Εδώ δημιουργείται ένα μπαράζ... χτυπημάτων που μένουν παντελώς ατιμώρητα. Όταν τιμωρείται μία ομάδα, περνάει κατευθείαν γραμμή από την ΠΑΕ στους οργανωμένους να περιφρουρούν την κερκίδα για την απομάκρυνση ταραξίων. Στις ομάδες που οι οπαδοί τους έχουν κάνει πάνω από δύο φορές επεισόδια έχει συμβεί αυτή η διαδικασία ή το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού;

Και ποιος μου λέει, ότι δεν θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς και άλλα κρούσματα με τις ανεξήγητες αποφάσεις της δικαιοσύνης; Και ποιος μου λέει, ότι με την ατιμωρησία δεν θα σκεφτεί ο κάθε θερμοκέφαλος με το αρρωστημένο του μυαλό, ότι έχει ασυλία και θα βγει να τα σπάει σε κάθε γήπεδο...

Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα κατά τη γνώμη μου. Η ανισονομία θα δημιουργήσει θέματα... Και ακόμα δεν είμαστε ούτε στα μισά του πρωταθλήματος...

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.