Header Ads


Τσιγκρίνσκι: «Το ματς με τον Άγιαξ μπορεί να μας βοηθήσει να αλλάξουμε την κατάσταση»

Τσιγκρίνσκι: «Το ματς με τον Άγιαξ μπορεί να μας βοηθήσει να αλλάξουμε την κατάσταση»


Ως ευκαιρία για την ΑΕΚ να πάρει μια νίκη που θα βελτιώσει το κλίμα και θα της προσφέρει αυτοπεποίθηση χαρακτήρισε το παιχνίδι του Champions League με τον Άγιαξ ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. 
Τη θετική πλευρά του αγώνα με τον Άγιαξ προσπάθησε να δει ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.
Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση του Champions League, ο Ουκρανός παραδέχθηκε ότι η ΑΕΚ είναι σε δύσκολη θέση.

Τόνισε ωστόσο ότι παιχνίδια σαν αυτό προσφέρουν την ευκαιρία για να βελτιωθεί το κλίμα και η αυτοπεποίθηση των παικτών.

«Κάθε νέο παιχνίδι είναι διαφορετική ιστορία. Όσο δύσκολα και αν είναι τα πράγματα τώρα, μέσα από το επόμενο παιχνίδι ή την επόμενη προπόνηση μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση. Σίγουρα η ψυχολογία μας δεν είναι καλή αυτή τη στιγμή, αλλά μπορεί το ματς αυτό να μας βοηθήσει να αλλάξουμε την κατάσταση.

Το Champions League είναι μια εντελώς διαφορετική διοργάνωση και θα κάνουμε τα πάντα για ένα θετικό αποτέλεσμα που μπορεί να μας κρατήσει ζωντανούς για τη διεκδίκηση του Europa League», ανέφερε αρχικά.

Ερωτώμενος, δε, για το τι μπορούσε να κάνει καλύτερα η ΑΕΚ στα τέσσερα πρώτα ματς του ομίλου, σημείωσε:

«Πιστεύω πως από ματς σε ματς ήμασταν καλύτεροι. Όμως σε κάθε παιχνίδι υπήρχε ένα καλό ή πολύ καλό διάστημα και ένα κακό διάστημα. Πρέπει να ξέρουμε να διαχειριστούμε την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει.

Μέχρι τώρα είχαμε ένα καλό κι ένα κακό ημίχρονο στα περισσότερα ματς και αυτό δεν αρκεί. Ίσως να μην έχουμε την απαιτούμενη εμπειρία, γιατί το Champions League είναι ένα διαφορετικό επίπεδο και αν κάνεις ένα λάθος το πληρώνεις.

Το αυριανό ματς είναι μια διαφορετική ιστορία και θα δούμε τι έχουμε μάθει. Ελπίζω να μην έχουμε ένα καλό ημίχρονο ή ένα καλό διάστημα, αλλά ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι. Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί τη νίκη, αλλά θέλουμε να έχουμε ένα καλό ματς για 90 λεπτά».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.