Header Ads


ΑΕΚάρα, με πάθος και τρέλα..

ΑΕΚάρα, με πάθος και τρέλα..


Τον “φτιαγμένο” Παναθηναϊκό στο… πράσινο ΟΑΚΑ αντιμετωπίζει απόψε η Πρωταθλήτρια Ελλάδος (19:00, ΕΡΤ), με στόχο το διπλό και το σερί, που θα την φέρει πιο κοντά στην κορυφή


Και τώρα ντέρμπι. Και τώρα... Παναθηναϊκόςγια την Πρωταθλήτρια ΑΕΚ, η οποία φιλοξενείται στο ΟΑΚΑ από τους τυπικά γηπεδούχους “πράσινους”, με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς και τη διατήρηση του νικηφόρου σερί που τρέχει, έτσι ώστε να έρθει πιο κοντά στην κορυφή. Το αποψινό παιχνίδι στο Στάδιο, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής και θα ξεκινήσει στις 19:00 (ΕΡΤ), παρουσιάζει πολλές ιδιαιτερότητες αλλά δεν παύει να είναι ένα ντέρμπι. Ένα ντέρμπι που μπορεί να μην έχει την αίγλη παλαιότερων χρόνων, αλλά ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται φέτος σοβαρός - αν και νεανικός - με ενθουσιασμό, πάθος και όλα αυτά τον έχουν φέρει στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας. Αν σε όλα αυτά συνυπολογίσουμε τον αρκετό κόσμο των “πράσινων” που θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ, την επίσκεψη στο Κορωπί και τις ντόπες της “Θύρας 13” στους παίκτες και τις πληρωμές από τη διοίκηση την παραμονή, συνθέτουν ένα σκηνικό όπου ο Παναθηναϊκός πάει “φτιαγμένος” στην σέντρα και πληγωμένος μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Βεβαίως “φτιαγμένη” είναι και η ΑΕΚ. Η οποία είναι δεδομένο πως αν έχει την σοβαρότητα και την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου στον αγώνα με τον Άρη, δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Η Πρωταθλήτρια Ελλάδος υπερέχει σε πολύ μεγάλο βαθμό σε ποιότητα και λύσεις σε σχέση με τον αποψινό αντίπαλο και απλά πρέπει να το αποδείξει και στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Εκεί που κρίνονται άπαντες. Το σημαντικό είναι πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει φροντίσει να μεταδώσει στους παίκτες του όλες αυτές τις ημέρες στα Σπάτα, τις δυσκολίες που κρύβει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ζητώντας τους απόλυτη συγκέντρωση, διάρκεια και καθαρό μυαλό. Η ΑΕΚ να θυμίσουμε πως προέρχεται από τις νίκες σε πρωτάθλημα με Απόλλων – Άρη και Κύπελλο με Λαμία – Απόλλων Λάρισας και την ήττα που έχει μεσολαβήσει από την Μπάγερν για το Champions League και το μόνο που έχει στο μυαλό της είναι να χτίσει ένα σερί επιτυχιών στο πρωτάθλημα που θα την φέρουν κοντά στην κορυφή.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά πλάνα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης για το αποψινό παιχνίδι δεν μπορεί να υπολογίζει στον Τάσο Μπακασέτα που είναι τραυματίας. Επομένως, μια πιθανή ενδεκάδα για την ΑΕΚ σε διάταξη 4-4-2 είναι η εξής: Ο Μπάρκας κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Μπακάκης, αριστερά ο Χουλτ και στο κέντρο της άμυνας ο Τσιγκρίνσκι με τον Τσόσιτς. Στον άξονα οι Σιμόες – Γαλανόπουλος και στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής Μάνταλος – Μπογέ, ενώ θέση διεκδικεί και ο Γκάλο. Όσον αφορά την επίθεση, το δίδυμο Λιβάγια - Πόνσε δεν σπάει.

*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.