Header Ads


Αυτό το «αστεράκι» έχει τρελάνει τους πάντες στην ΑΕΚ!

Αυτό το «αστεράκι» έχει τρελάνει τους πάντες στην ΑΕΚ!


Ποιος είναι ο 19χρονος μεσοεπιθετικός που "γλυκοκοιτάζει" η Ένωση; - Δεν αποκλείεται να κάνουν πρόταση!
Ποιος είναι ο Γιάννης Ιατρούδης που έχει τρελάνει τους ανθρώπους της ΑΕΚ;

Από τη στιγμή που η ΑΕΚ μπήκε σε διαδικασία αναγέννησης είχε σαν πρώτο στόχο να κυριαρχήσει το Ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ. Η "Ένωση" τα πάει καλά σε αυτόν τον τομέα και τώρα στρέφει το ενδιαφέρον της στις μικρότερες ηλικίες.

Σε αυτή την κατεύθυνση οι "κιτρινόμαυροι" έχουν βάλει στη λίστα τους τον Γιάννη Ιατρούδη που αγωνίζεται με τον Εργοτέλη στη Football League.

To TalentAbout σας παρουσιάζει όσα πρέπει να ξέρετε για το ταλέντο από την Κρήτη που έχει τρελάνει τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός (γεννημένος 2/2/1999) έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Εργοτέλη και από την πρώτη στιγμή έδειξε πως έχει το ταλέντο για να κάνει μεγάλη καριέρα.

Οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες από πολλές ομάδες και ο Ατρόμητος προσπάθησε να τον κάνει δικό του το καλοκαίρι του 2017. Μάλιστα, οι τότε πληροφορίες μιλούσαν για συμφωνία των δυο πλευρό, αλλά η μεταγραφή χάλασε την τελευταία στιγμή.

Μερικά χρόνια νωρίτερα είχε περάσει από δοκιμαστικά τεστ του Ολυμπιακού,αλλά και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Αγγλία.

Στην περσινή, πρώτη του σεζόν με τα χρώματα του Εργοτέλη, ο πιτσιρικάς έκανε κάποιες ολιγόλεπτες συμμετοχές και φέτος θεωρείται έτοιμος ποδοσφαιριστής και βασικό στέλεχος των Κρητικών στο εξαιρετικό ξεκίνημα της ομάδας.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ παρακολουθούν στενά την περίπτωση του Ιατρούδη και δεν αποκλείεται να κάνουν σύντομα κίνηση για την απόκτηση του.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι δυο ομάδες διατεθούν εξαιρετικές σχέσεις, κάτι που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο.

talentabout.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.