Header Ads


Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε ούτε σε απολογία ο Ολυμπιακός! (pic)

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε ούτε σε απολογία ο Ολυμπιακός! (pic)


«Λευκές» οι εκθέσεις παρατηρητή και Αστυνομίας για το μακελειό που έγινε στο γήπεδο του ΟΦΗ
Το πρωτάθλημα έχει ήδη αλλοιωθεί! Η ΑΕΚ τιμωρήθηκε με -3 βαθμούς και δυο ματς κεκλεισμένων των θυρών για γεγονότα που έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έξω από το ΟΑΚΑ και τα οποία δεν επηρέασαν καθόλου την εξέλιξη του αγώνα, ο οποίος άρχισε, συνεχίστηκε, δεν διακόπ
ηκε και τελείωσε κανονικά.

Δημιουργήθηκε δεδικασμένο, απ’ αυτή την ιστορία. Λίγα 24ωρα όμως μετά την οριστική τιμωρία της ΑΕΚ είχαμε θλιβερά επεισόδια ακριβώς έξω από το γήπεδο του ΟΦΗ, όταν οπαδοί του Ολυμπιακού, την Κυριακή στην Κρήτη, τα έκαναν γης μαδιάμ. Αντίθετα με την ΑΕΚ όμως ο Ολυμπιακός δεν κλήθηκε καν σε απολογία από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές όργανο της Σούπερ Λίγκα.

Και γι’ αυτό υπάρχει εξήγηση:  Ο Ολυμπιακός δεν κλήθηκε σε απολογία γιατί ο παρατηρητής του αγώνα με τον ΟΦΗ δεν… είδε και δεν έγραψε τίποτα για όσα απίστευτα έγιναν. Σε αντίθεση με το ΑΕΚ – Ολυμπιακός που ο παρατηρητής και… είδε και έγραψε τα πάντα στην έκθεσή του. «Λευκή» επίσης ήταν και η έκθεση της Αστυνομίας!

Τα ΜΑΤ δέχθηκαν επίθεση από οπαδούς του Ολυμπιακού, τα βίντεο που έπαιξαν και σε τηλεοπτικά κανάλια έδειχναν πως έγινε πραγματική οδομαχία έξω και από το γήπεδο του ΟΦΗ κι όμως ούτε η Αστυνομία… είδε τίποτα, άρα ούτε και έγραψε κάτι στην έκθεσή της.

Όπως είναι σαφές λοιπόν πλέον το πρωτάθλημα κρίνεται από τις εκθέσεις παρατηρητών και αστυνομίας…

*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.