Header Ads


Unlabelled Φοβερό αυτό που κατάφερε με Μπάγερν η ΑΕΚ!

Φοβερό αυτό που κατάφερε με Μπάγερν η ΑΕΚ!


Εντυπωσιακό πραγματικά!
Η ΑΕΚ ηττήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο ΟΑΚΑ, με 2-0 από την πανίσχυρη Μπάγερν Μονάχου, για την τρίτη αγωνιστική του Champions League.

Η αλήθεια είναι ότι οι πρωταθλητές Γερμανίας υπερείχαν της Ένωσης σχεδόν σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες, κάτι λογικό αν αναλογιστεί κανείς ότι συγκαταλέγονται στα 4-5 κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης.

Η ΑΕΚ έτρεξε περισσότερα χιλιόμετρα από τους Βαυαρούς, ωστόσο σε όλες τις άλλες στατιστικές κατηγορίες φάνηκε ότι η Μπάγερν ήταν… άλλη κλάση

Η ΑΕΚ ηττήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο ΟΑΚΑ, με 2-0 από την πανίσχυρη Μπάγερν Μονάχου, για την τρίτη αγωνιστική του Champions League. Η αλήθεια είναι ότι οι πρωταθλητές Γερμανίας υπερείχαν της Ένωσης σχεδόν σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες, κάτι λογικό αν αναλογιστεί κανείς ότι συγκαταλέγονται στα 4-5 κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης.

Ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι» πήραν μια… μικρή νίκη επί των Βαυαρών, όσον αφορά τα χιλιόμετρα που έτρεξαν οι δύο ομάδες. Συγκεκριμένα, οι παίκτες του «Δικεφάλου» κάλυψαν 110,9 χλμ., ενώ οι παίκτες του Νίκο Κόβατς έτρεξαν 107,2.

Από εκεί και πέρα, η ανωτερότητα της Μπάγερν φάνηκε σε πολλούς τομείς, όπως αποδεικνύουν και τα στοιχεία της UEFA. Οι Βαυαροί είχαν τη συντριπτική κατοχή της μπάλας (64%, έναντι 36% των «κιτρινόμαυρων»), αλλά και κάτι παραπάνω από τις διπλάσιες πάσες (έυστοχες και μη). Συγκεκριμένα, οι Βαβαροί έκαναν 567 πάσες που βρήκαν στόχο (από τις 656 που επιχείρησαν), ενώ οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη είχαν 217 εύστοχες (από τις 306 συνολικά). Η ακρίβεια στις πάσες ήταν 86% για τους φιλοξενούμενους, έναντι 71% της Ένωσης.

Δείτε αναλυτικά τα στοιχεία του αγώνα ΑΕΚ-Μπάγερν:




enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.