Header Ads


Εξέλιξη που θα «συζητηθεί» στη Ένωση! - Έτοιμοι να «σπάσουν» τα ταμεία για παικταρά!

Εξέλιξη που θα «συζητηθεί» στη Ένωση! - Έτοιμοι να «σπάσουν» τα ταμεία για παικταρά!


Ποια Μπάγερν, ποιο πρωτάθλημα; Αν γίνει το «κονέ», θα σπάσουν ταμεία. - Εξέλιξη που θα «συζητηθεί» στη Ένωση!
Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Μάρκο Λιβάγια τη φετινή σεζόν, σε Ελλάδα και Ευρώπη (πριν την τιμωρία του), έχουν συγκεντρώσει πολλά βλέμματα μνηστήρων από το εξωτερικό, παρότι έχασε μοναδική ευκαιρία να... εκτοξεύσει την αξίαι, αφού λόγω της τιμωρίας του έχασε και το ματς με τη Μπάγερν Μονάχου, όπου η ΑΕΚ ηττήθηκε με 2-0 στο ΟΑΚΑ.

Ένα από τα τελευταία σενάρια θέλει τη Ρεν να έχει βάλει στο «στόχαστρο» τον Κροάτη άσο της ΑΕΚ, κάτι που δεν απέχει από την πραγματικότητα, καθώς ισχύει πως άνθρωπος της γαλλικής ομάδας βρέθηκε στην Αθήνα για χάρη του μεγάλου άσου της Ένωσης.

Μάλιστα, τη συγκεκριμένη υπόθεση χειρίζεται ο γνωστός Έλληνας μάνατζερ, Παύλος Τοπίδης, ο οποίος πέρυσι είχε δουλέψει ακόμα μία περίπτωση παίκτη της ΑΕΚ για τη Ρεν, του Γιάκομπ Γιόχανσον.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, οι Γάλλοι έχουν κάνει επανειλημμένως σκάουτινγκ τον Μάρκο Λιβάγια και έχουν βάλει τον Κροάτη πολύ ψηλά στη λίστα τους. Εξάλλου, ψάχνουν δεδομένα για φορ ενόψει Γενάρη, ενώ έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα... σκάσουν, αν και εφόσον αποφασίσουν να κάνουν επίσημη πρόταση.

Πάντως, στην Ένωση δύσκολα θα πάρουν τα χρήματα που ζητούν, αυτή τη στιγμή, για τον παίκτη. Το γεγονός ότι ο Μάρκο Λιβάγια παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα, αποτρέπει παραδοσιακά τις ξένες ομάδες να κάνουν μεγάλες προσφορές για τους παίκτες που τους ενδιαφέρουν.

Αντιθέτως, στον Ολυμπιακό έχουν φτιάξει τα τελευταία χρόνια τις κατάλληλες διασυνδέσεις και μπορούν να πουλούν σε ποσά που δεν έχουν καμία σχέση με την ελληνική πραγματικότητα. Αυτό, ενδεχομένως, να θέλουν πετύχουν και στην ΑΕΚ με την περίπτωση του Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος ανεβάζει συνεχώς τις μετοχές του και με τις κλήσεις του στην εθνική ομάδα της Κροατίας.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.