Header Ads


Ένα ξέσπασμα αρκούσε στην ΑΕΚ!

Ένα ξέσπασμα αρκούσε στην ΑΕΚ!


Το Ρέθυμνο ήταν ανταγωνιστικό και έβαλε δύσκολα στην ΑΕΚ, όμως η Ένωση με ένα ξέσπασμα διαρκείας στο τέταρτο δεκάλεπτο «καθάρισε» το παιχνίδι και έφυγε από την Κρήτη με το «διπλό» (66-57).
Η ΑΕΚ ταξίδεψε στο Ρέθυμνο χωρίς τον Ντούσαν Σάκοτα και τα βρήκε... σκούρα από την ομάδα του Σταύρου Μυκονιάτη, η οποία πάλεψε για την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα. Η Ένωση ήταν άστοχη στο «Μελίνα Μερκούρη», έδειχνε μπλοκαρισμένη επιθετικά σε πολλές περιπτώσεις, όμως βρήκε τις λύσεις που ήθελε και έφτασε στη νίκη.

Οι παίκτες του Λούκα Μπάνκι πήραν προβάδισμα στο φινάλε της τρίτης περιόδου και κατάφεραν να το συντηρήσουν στο τέταρτο δεκάλεπτο. Εκεί οι διαδοχικές καλές άμυνες, αλλά και οι λύσεις που έδωσαν στην επίθεση οι Λαρεντζάκης, Μέις και Γιαννόπουλος έφεραν σε θέση ισχύος την ομάδα τους. Έτσι, οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν στο 2-1, μετά το αποτέλεσμα αυτό, ενώ παράλληλα αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη στη σεζόν. Από την άλλη πλευρά, οι Κρητικοί δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και υποχώρησαν στο 0-3, με το πέρας των τριών πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.