Header Ads


Βασίλισσα πάρε το διπλό!

Βασίλισσα πάρε το διπλό!


Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Νίμπουργκ στην Τσεχία (19.30, novasports2), για την δεύτερη αγωνιστική του BCL και θέλει την νίκη για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στην Ευρώπη
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Νίμπουργκ για την 2η αγωνιστική του Champions League και θέλει μόνο τη νίκη για να ρεφάρει την ήττα της πρώτης αγωνιστικής από την Χάποελ Ιερουσαλήμ στο ΟΑΚΑ. Οι δυο ομάδες είναι αλλαγμένες σε σχέση με την σεζον που μας πέρασε και έτσι πρόκειται για ένα διαφορετικό παιχνίδι. Οι Τσέχοι ποντάρουν στο ατού τους στα σουτ τριων πόντων κάτι που θέλουν να εκμεταλλευτούν και στη σημερινή αναμέτρηση. Από την άλλη η ΑΕΚ που έδειξε μια καλύτερη εικόνα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θέλει κάτι ανάλογο και στην σημερινό ματς. Ο Λούκα Μπάνκι έχει πει στους παίκτες του τα σημεία που πρέπει να δείξουν προσοχή και μένει οι ίδιοι να το αποτυπώσουν στο παρκέ.

Αγωνιστικά ο Ιταλός κόουτς δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Χάουαρντ Σαντ Ρος που δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του. Κατά τα άλλα δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα και θα έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του.

Η Νίμπουργκ από την άλλη αντιμετωπίζει το παιχνίδι ως έναν μίνι «τελικό», καθώς θέλει μια άτυπη ρεβάνς από την ΑΕΚ για τον περυσινό αποκλεισμό και οι ίδιοι οι Τσέχοι βλέπουν την ΑΕΚ ως μεγάλη πρόκληση ως κάτοχο του τροπαίου. Μαζί με τον κόσμο που αναμένεται να γεμίσει την «Sportovní Hala Královka», η Νίμπουργκ θέλει να φτάσει σε μια σημαντική νίκη

Αγωνιστικά ο Ορέν Αμιέλ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Άλεξ Ντέιβις ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Κατά τα άλλα θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ώστε να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σύνολο στο παρκέ. Στη διάθεσή του και ο Μπρεις Ράιτ ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα.

Η Βασίλισσα καλείται να κάνει την πρώτη υπέρβαση της σεζόν, από κει που την «έχτισε» πέρυσι και έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου.

*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.