Header Ads


Η Λίβερπουλ πήρε προπονητή για τα... πλάγια! (pic, vid)

Η Λίβερπουλ πήρε προπονητή για τα... πλάγια! (pic, vid)


Εδώ και λίγες ημέρες υπάρχει νέο μέλος στο τεχνικό επιτελείο της Λίβερπουλ, καθώς προσελήφθη ένας προπονητής για τα... πλάγια!
Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Daily Mirror» πρόκειται για τον Τόμας Γκρόνεμαρκ, ο οποίος δεν είναι κανένας τυχαίος, αλλά κάτοχος του ρεκόρ Γκίνες για την πιο...μακρινή εκτέλεση πλαγίου άουτ, με 51.33 μέτρα!

Ο Γκρόνεμαρκ έχει τελειοποιήσει μία ειδική τεχνική για τις εκτελέσεις πλαγίων άουτ και έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με Σάλκε, Χέρτα και Μίντιλαντ, υπολογίζοντας ότι οι προπονήσεις του πρόσθεσαν στην τελευταία περίπου 20 γκολ ανά σεζόν!

«Η Μίντιλαντ έχει δείξει ότι το πλάγιο μπορεί να αποδειχτεί καλό όπλο, αν μπορείς να το εκτελέσεις με καλή τεχνική, ακρίβεια και καλή τακτική προσέγγιση. Είναι σημαντικό η μπάλα να πηγαίνει ευθεία και όχι πολύ ψηλά, γιατί τότε είναι εύκολο για τους αμυνόμενους. Αν το εκτελέσεις ευθεία και με ακρίβεια, μαζί με κάποιες τακτικές λεπτομέρειες, τότε είναι πιο εύκολο να σκοράρεις» έχει πει ο Γκρόνεμαρκ.

Η Λίβερπουλ έχει προσλάβει τον Δανό και ήδη προπονεί τους παίκτες της ακαδημίας της, ενώ αν το «πείραμα» αποδειχτεί επιτυχημένο, τότε θα δουλέψει και στην πρώτη ομάδα.




sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.