Header Ads


Λιβάγια: Πρέπει να μπούμε και να κερδίσουμε στην Τούμπα!

Λιβάγια: Πρέπει να μπούμε και να κερδίσουμε στην Τούμπα!


Ο Κροάτης παικταράς έδωσε το σύνθημα εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ο Μάρκο Λιβάγια δίνει σύνθημα νίκης στην ΑΕΚ εν' όψει Τούμπας, μιλώντας στην κάμερα του Novasports.


Αναλυτικά μίλησε:

Για το παιχνίδι με τον Άγιαξ κι αν επηρεάζει την ομάδα το αποτέλεσμα εν όψει Τούμπας: Όπως το είδα στο α’ ημίχρονο η ομάδα στάθηκε καλά. Η συμπεριφορά μας ήταν αυτή που θέλαμε στο πρώτο ημίχρονο. Οι παίκτες ήτα καλά τοποθετημένοι οι γραμμές ήταν κοντά και μπορούσαμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο όταν δεχτήκαμε το γκολ δεν αντιδράσαμε καλά. Οι αλήθεια είναι πως οι αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές ήταν μεγαλύτερες οπότε γι αυτό έγινε ότι έγινε. Δεν νομίζω πως μπορεί να μας επηρεάσει πάρα πολύ η ήττα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Γνωρίζαμε εξ αρχής πως είναι μια πάρα πολύ δύσκολη διοργάνωση και ότι καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε δύσκολους αντιπάλους. Αυτό που θέλαμε ήταν να βγάλουμε μια καλύτερη εικόνα σαν πρώτος αγώνας. Δεν μας επηρεάζει και θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα της Κυριακής.

Για την απουσία του λόγω τιμωρίας από το Άμστερνταμ: Το σίγουρο είναι πως τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα παιδιά που δεν είμασταν στο Άμστερνταμ δεν αισθανόμασταν καλά. Αισθανόμασταν άσχημα γιατί θέλαμε το καλύτερο για την ομάδα. Όλοι οι παίκτες θέλουμε να βοηθήσουμε από την πλευρά μας και ο καθένας ήθελε να συμμετέχει σε μια διοργάνωση σαν κι αυτή. Αυτό που θέλω να ξαναπώ είναι πως δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τον αγώνα που πέρασε αλλά το σημαντικό σημερινό ματς.

Για την εκκίνηση του πρωταθλήματος και το ντέρμπι: Είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Αυτό που σκεφτόμαστε είναι πως πρόκειται για ένα ντέρμπι στο οποίο θέλουμε να μπούμε και να κερδίσουμε. Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα αλλά εμείς έχουμε στο μυαλό μας να πάμε εκεί και να κερδίσουμε.

Για την κατάσταση του ΠΑΟΚ και τι πρέπει να κοιτάξει η ΑΕΚ: Δεν πρέπει να μας απασχολεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Θα πρέπει να μας απασχολεί καθαρά ο δικό μας τρόπος παιχνιδιού. Πιστεύω πως αν είμαστε έτοιμοι και παρουσιαστούμε όπως πρέπει τότε μπορούμε να φύγουμε με το θετικό αποτέλεσμα. Αισθάνομαι έτοιμος τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου. Όλοι έχουμε τεράστια όρεξη για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Αν και στο Άμστερνταμ δεν είμασταν τόσο καλοί θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο σημερινό ματς. Θέλουμε να δείξουμε μια καλή εικόνα για να χαροποιήσουμε και τον κόσμο μας. Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως όλες οι ομάδες όταν παίζουν ένα ντέρμπι θέλουν να το κερδίσουν. Όλοι οι παίκτες θέλουν να κερδίσει η ομάδα τους οπότε θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Είμαστε στην 4η αγωνιστική υπάρχουν ακόμα 26 παιχνίδια μετά απ’ αυτό και δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί μακροπρόθεσμα να επηρεάσει το αποτέλεσμα. Το σίγουρο είναι πως θέλουμε να κερδίσουμε για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας.

Για τις διαφορές του περσινού σε σχέση με τον φετινό ΠΑΟΚ: Δεν υπάρχουν πολλές διαφορές στον περσινό ΠΑΟΚ σε σχέση με τον φετινό. Οι περισσότεροι παίκτες είναι οι ίδιοι, έχουν γίνει κάποιες προσθήκες με ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες. Νομίζω όμως δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές σε σχέση με πέρυσι”.

*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.