Header Ads


Το εναλλακτικό σύστημα της ΑΕΚ για το Άμστερνταμ

Το εναλλακτικό σύστημα της ΑΕΚ για το Άμστερνταμ


Μπορεί το συνηθισμένο 4-4-1-1 του Μαρίνου Ουζουνίδη ν’ αποτελεί ξανά την πιθανότερη διάταξη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αποκλείεται το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει με διαφορετικό σχήμα η ΑΕΚ τον Άγιαξ. 
Τα σημαντικά προβλήματα απουσιών που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με τον Άγιαξ δεν αφήνουν πολλά περιθώρια εκπλήξεων όσον αφορά στα πρόσωπα της ενδεκάδας.

Παράλληλα η εν Ελλάδι προετοιμασία της «Ένωσης» για την πρεμιέρα του Champions League (η οποία ολοκληρώθηκε σήμερα) δεν έδειξε κάποια πρόθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για δραματικές αλλαγές στο τακτικό κομμάτι.

Όπως σημείωσε ωστόσο στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι απίθανο η πρωταθλήτρια να εμφανιστεί με εναλλακτικό πλάνο στο «Amsterdam Arena».

Παρόλο λοιπόν που το κλασικό 4-4-4-1 ήταν και πάλι η βάση των όσων δούλεψε ο Ουζουνίδης και αποτελεί την πιθανότερη διάταξη με την οποία θα αγωνιστεί η ΑΕΚ το βράδυ της Τετάρτης, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να προσαρμοστεί τακτικά η ομάδα στο 4-3-3 του αντιπάλου.

Σε μια τέτοια περίπτωση ο Τσόσιτς θα μπορούσε να μπει στην ενδεκάδα και να τοποθετηθεί ως «σκούπα» μπροστά από την άμυνα και πίσω από το δίδυμο των Σιμόες-Γαλανόπουλου.

Κάτι που θα σήμαινε ότι πιθανότατα θα έμενε εκτός αρχικού σχήματος ο Γκάλο (ο οποίος με τα υπάρχοντα δεδομένα προορίζεται να αναλάβει το δεξί άκρο) και θα αγωνίζονταν ως τριάδα στην επίθεση οι Κλωναρίδης, Μάνταλος, Πόνσε.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.