Header Ads


Έδειξε ποιον φοβάται ο ΠΑΟΚ - Δε παίζει στο Καραϊσκάκη ο Πασχαλάκης!

Έδειξε ποιον φοβάται ο ΠΑΟΚ - Δε παίζει στο Καραϊσκάκη ο Πασχαλάκης!


Η ομάδα που πάει σε κάθε υπόθεση με 3-5 δικηγόρους δεν είχε δικηγόρο για σήμερα και επέλεξε να παίξει με τον δεύτερο γκολκίπερ στο Καραϊσκάκη δείχνοντας ποιον φοβάται αφού η εκδίκαση πήρε αναβολή
Η διάσειση κράτησε τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη στην Θεσσαλονίκη αλλά ο ΠΑΟΚ, που προφανώς είναι σε απελπισία με τους υπόλοιπους τερματοφύλακες που διαθέτει, κατάφερε και πήρε αναβολή λόγω κωλύματος του δικηγόρου του.

Το Μονομελές πειθαρχικό της Super League έκανε δεκτό το αίτημα αναβολής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και έτσι ο Πασχαλάκης θα παίξει κανονικά την Κυριακή, κόντρα στην ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται πως ο Πασχαλάκης έχει κληθεί σε απολογία, επειδή προχώρησε σε απίστευτες προκλήσεις και εκτόξευσε αισχρές εκφράσεις κατά των φίλων του ΟΦΗ, παραμένοντας ατιμώρητος από το διαιτητή και ολοκληρώνοντας το παιχνίδι κανονικά.

Είανι πάντως εντυπωσιακό το ότι η ομάδα που πάει σε κάθε υπόθεση με 3-5 δικηγόρους δεν είχε δικηγόρο για σήμερα. Μάλιστα κάποιοι εκ των παρώντων στην συνεδρίαση του πειθαρχικού σχολίαζαν πως ο ΠΑΟΚ επέλεξε να παίξει με τον δεύτερο γκολκίπερ στο Καραϊσκάκη δείχνοντας ποιον φοβάται περισσότερο. Περίπτωση να εκδικαστεί η υπόθεση μέχρι την Τρίτη με αποκλειστική, για τον Πασχαλάκη, συνεδρίαση του μονομελούς πειθαρχικού ώστε ο παίκτης να εκτίσει στο κύπελλο με τον Αρη δεν υφίσταται αφού νομικοί κύκλοι τονίζουν πως θα πρόκειται περί σκανδάλου αφού δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ. Ο Πασχαλάκης κανονικά στην Τούμπα εναντίον της ΑΕΚ και θα απουσιάζει από το Καραϊσκάκη. 

*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.