Header Ads


Τεράστια έκπληξη Ουζουνίδη κόντρα στον Πανιώνιο - Ποιον ρίχνει βασικό το Σάββατο το βράδυ!

Τεράστια έκπληξη Ουζουνίδη κόντρα στον Πανιώνιο - Ποιον ρίχνει βασικό το Σάββατο το βράδυ!


Κανείς δεν το περίμενε.
Ο Έλληνας εξτρέμ ανεβάζει συνεχώς στροφές και «βλέπει» αποστολή για το ματς με τον Πανιώνιο.

Από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του στην ΑΕΚ ο Γιάννης Γιαννιώτας έδειξε πως δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να φτάσει στο επίπεδο των υπολοίπων. Ο 25χρονος εξτρέμ ξεκίνησε πολύ δυναμικά την παρουσία του στην Ένωση και έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πιστεύει πολύ στον Γιαννιώτα και υπολογίζει να του δώσει ρόλο-κλειδί στη φετινή ΑΕΚ.

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου πήρε χρόνο συμμετοχής απέναντι στα Τρίκαλα δείχνοντας πολύ ορεξάτος. Ενώ την ίδια εικόνα έχει και στις προπονήσεις που ακολούθησαν. Όλα δείχνουν πως το Σάββατο, απέναντι στον Πανιώνιο, ο Γιαννιώτας θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ελλείψει Μπογέ και Αλμπάνη ποντάρει στον Έλληνα εξτρέμ ως μια επιπλέον λύση για τα άκρα και έτσι αναμένεται να του δώσει μια θέση στην αποστολή.

Κάτι που αν συμβεί, κατά πάσα πιθανότητα θα φέρει και το ντεμπούτο του Γιαννιώτα με τα κιτρινόμαυρα. Μιας και το πιθανότερο είναι να τον δούμε να περνά ως αλλαγή στο ματς με τον Πανιώνιο, το Σάββατο, καταγράφοντας έτσι τα πρώτα επίσημα αγωνιστικά του λεπτά με τη φανέλα του Δικεφάλου.

to10.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.