Header Ads


Στο Διαιτητικό θα κριθεί η ποινή του Λάζαρου

Στο Διαιτητικό θα κριθεί η ποινή του Λάζαρου


Που πάσχει σύμφωνα με την ΑΕΚ η απόφαση που εκδόθηκε…
Μπορεί η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών να απέρριψε την προσφυγή της ΑΕΚ εναντίον του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και να ανακοίνωσε πως το συμβόλαιο του παίκτη με την Ένωση δεν έχει ισχύ, ωστόσο μιλάμε για μια απόφαση που είναι... εκτός θέματος.

Και εξηγούμαστε.

Η σχετική απόφαση που μιλά για συμβόλαιο “χωρίς ισχύ” αφορά στο ότι η ΑΕΚ δεν κατέθεσε ποτέ το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του Λάζαρου, κάτι βέβαια που ήταν γνωστό από την εκδίκαση κιόλας της υπόθεσης, αφού δεν υπήρχε κανένας λόγος να το κάνει.

Η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ άλλωστε, δεν είχε στόχο να διεκδικήσει τον ποδοσφαιριστή από τον Ολυμπιακό, αλλά να κυνηγήσει την τιμωρία του αφού αποδεδειγμένα -και κατά δήλωση του ίδιου του Λάζαρου- έχουν υπογραφεί δύο συμβόλαια με Ολυμπιακό και ΑΕΚ κάτι που απαγορεύεται σύμφωνα με τις διατάξεις 15-4.

Η παραπάνω απόφαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών λοιπόν δεν εξέτασε ποτέ το διπλό συμβόλαιο και η απόφαση της έγκειται μόνο στο γεγονός πως η ΑΕΚ δεν κατέθεσε ποτέ συμβόλαιο. Στο ότι έχουν υπογραφεί αποδεδειγμένα δύο συμβόλαια για την περίοδο 2018-2019 η Επιτροπή ουσιαστικά δεν απάντησε ποτέ.

Είναι χαρακτηριστικό πως το σκεπτικό της απόφασης είναι μόλις δύο σελίδες όταν τα υπομνήματα που κατατέθηκαν από τις δύο πλευρές ξεπερνούν τις 100 σελίδες συνολικά.

Την παραπάνω απόφαση να σημειώσουμε πως η ΑΕΚ ουσιαστικά την έχει μάθει από το Σάββατο όταν και δημοσιεύθηκε στα ερυθρόλευκα Μέσα, Γαύρος και στα Παραπολιτικά.

Και αυτό βεβαίως είναι ένα εξαιρετικά σοβαρό θέμα, το πως διέρρευσε δηλαδή η σχετική απόφαση της Επιτροπής, με την ΑΕΚ να είναι έτοιμη να παρουσιάσει ακόμα και στοιχεία που αποκαλύπτονται στην ιστοσελίδα Ζούγκλα για συγγενική σχέση μέλους της Επιτροπής με υπάλληλο ιστοσελίδας που δημοσιοποίησε πρόωρα την απόφαση. Στο ρεζουμέ της υπόθεσης τώρα, η ποινή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου θα κριθεί στο Διαιτητικό…

aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.