Header Ads


Θα γίνει χαμός – Ιδού πώς απαντάει η ΑΕΚ στην δικαίωση Ολυμπιακού και Λάζαρου – Εκεί… χτυπάει!

Θα γίνει χαμός – Ιδού πώς απαντάει η ΑΕΚ στην δικαίωση Ολυμπιακού και Λάζαρου – Εκεί… χτυπάει!


Σίγουροι στην Ένωση πως δεν έχει τελειώσει τίποτα.
Ιδιαίτερα εκνευρισμένοι εμφανίζονται στην ΑΕΚ μετά την απόφαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών, να απορρίψει την προσφυγή της ΑΕΚ εναντίον του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Θυμίζουμε ότι η Ένωση είχε ζητήσει την τιμωρία του παίκτη και αποζημίωση από τη στιγμή που ο διεθνής συνεχίζει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, υποστηρίζοντας ότι έχει υπογράψει δύο συμβόλαια, ωστόσο η Επιτροπή δικαίωσε τον Λάζαρο και θεώρησε ότι δεν ισχύει το συμβόλαιό του με τους κιτρινόμαυρους.

Η ΑΕΚ πάντως δεν πρόκειται να αφήσει το θέμα να περάσει έτσι, καθώς ήδη στην ΠΑΕ ασχολούνται με το επόμενο βήμα τόσο νομικά όσο και με τη διαρροή της απόφασης από το Σάββατο, σε συγκεκριμένο ερυθρόλευκο Μέσο.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Σπορφμ,  στην Ένωση έχουν αρχίσει να ερευνούν το θέμα και να αναζητούν περισσότερα στοιχεία έτσι ώστε να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη για την διαρροή αυτή!

Επιπλέον, από την ΠΑΕ ΑΕΚ θα κατατεθεί έφεση στο Διαιτητικό Δικαστήριο προκειμένου όπως τονίζεται να εκδικαστεί επί ενός συγκεκριμένου ερωτήματος που δεν εξετάστηκε από την ΕΕΟΔ.

Το ζήτημα αυτό έχει να κάνει με το κατά πόσον ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έχει υπογράψει συμβόλαιο με δύο διαφορετικές ομάδες για το ίδιο χρονικό διάστημα.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.