Header Ads


Κρίσιμη ημέρα για Μπογέ στην ΑΕΚ, αρκετές πιθανότητες για επέμβαση

Κρίσιμη ημέρα για Μπογέ στην ΑΕΚ, αρκετές πιθανότητες για επέμβαση


Κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα για τον Λούκας Μπογέ στην ΑΕΚ με τις πιθανότητες να υποβληθεί σε επέμβαση να είναι πολλές προκειμένου να λυθεί οριστικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.
Κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα για τον άσο της ΑΕΚ καθώς αναμένεται να γίνει ιατρικό συμβούλιο προκειμένου να ληφθεί απόφαση για τα επόμενα βήματα. Η πορεία της αποθεραπείας του έχει πάει πολύ καλά και πλέον φαίνεται πως υπάρχουν δύο ενδεχόμενα. Το πρώτο είναι να μην υποβληθεί σε επέμβαση και να τεθεί και πάλι στην διάθεση του Ουζουνίδη εντός των επόμενων 15 ημερών.

Σε διαφορετική περίπτωση και εφόσον υποβληθεί σε επέμβαση θα είναι έτοιμος σε περίπου έναν μήνα. Με δεδομένο, λοιπόν, πως η διαφορά είναι μικρή (περίπου 15 ημέρες) στην Ένωση σκέφτονται σοβαρά να γίνει η επέμβαση εφόσον βέβαια συμφωνήσει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Ο λόγος είναι πως με αυτόν τον τρόπο θα λυθεί οριστικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και όταν επιστρέψει θα είναι απόλυτα έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Μαρίνο Ουζουνίδη. Επιπλέον, πρέπει να σημειωθεί πως η επέμβαση δεν μπορούσε να γίνει νωρίτερα καθώς υπήρχε η φλεγμονή που έπρεπε να υποχωρήσει οριστικά.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.