Header Ads


«Δεν πρέπει να πέσουν όλοι πάνω στον Λαμπρόπουλο»

«Δεν πρέπει να πέσουν όλοι πάνω στον Λαμπρόπουλο»


Η νίκη του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι Δικεφάλων χάρη σε δύο γκολ του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έφερε στο επίκεντρο της κριτικής τον Βασίλη Λαμπρόπουλο ο οποίος υπέπεσε σε σημαντικό λάθος στο πρώτο τέρμα του Σέρβου στράικερ.
Ο άλλοτε προπονητής του 28χρονου κεντρικού αμυντικού στον Πανιώνιο την σεζόν 2013-14, Νίκος Παντέλης, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Ώρα» στην οποία υπερασπίστηκε τον στόπερ των «κιτρινόμαυρων».

«Συμφωνώ και επαυξάνω με όσα δήλωσαν οι Μπακασέτας και Μπακάκης. Δεν πρέπει να πέσουν όλοι πάνω στον Λαμπρόπουλο. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα. Σε μία ομάδα όλοι μαζί κερδίζουν, όλοι μαζί χάνουν. Όση ευθύνη έχει ο Λαμπρόπουλος για τα γκολ του ΠΑΟΚ, άλλη τόση ευθύνη έχουν και οι συμπαίκτες του που έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρουν. Αυτή είναι όμως η μοίρα των αμυντικών. Η ΑΕΚ έχει αποδείξει πως είναι μία δεμένη οικογένεια σε όλα τα επίπεδα. Είμαι σίγουρος πως θα υπάρξει η κατάλληλη... προστασία στον Βασίλη, που δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος παίκτης που κάνει λάθη σε ένα ντέρμπι» τόνισε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και προσέθεσε:

«Έχει τεράστια εξέλιξη τα τελευταία χρόνια. Πήγε στην ΑΕΚ όταν αγωνιζόταν στις χαμηλότερες κατηγορίες και επάξια πήρε χρόνο συμμετοχής και παιχνίδια στα πόδια του. Κανένας δεν του χάρισε τίποτα, κανένας δεν του έκανε χάρη. Είναι πέρα για πέρα άδικο να πέσουμε να τον κρεμάσουμε γιατί σε ένα ντέρμπι δεν ήταν καλός. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, ένα παιχνίδι λαθών».

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.