Header Ads


Λουτσέσκου: «Σίγουρα δεν μιλάμε για ανθρώπινο λάθος»

Λουτσέσκου: «Σίγουρα δεν μιλάμε για ανθρώπινο λάθος»


Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για τον επόπτη Βασίλη Καμπούρη, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέα Σμύρνη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα όσα έγιναν στο ματς με τον Πανιώνιο: «Πρώτα από όλα, θέλω να πω ότι είναι μία από τις νίκες που αγαπάω περισσότερο. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μία ομάδα καλά προετοιμασμένη, οργανωμένη, επικίνδυνη και με σωστή επιθετικότητα, όσον αφορά στο επιθετικό κομμάτι. Καταφέραμε να σκοράρουμε το γκολ. Ακόμη αν ήταν μία μεγάλη μάχη και ήταν μεγάλο το κίνητρο, παίζοντας απέναντι μας. Στο δεύτερο μέρος, ακόμη κι αν δεν απειλήσαμε πολύ, είχαμε τον έλεγχο. Ήρθε και το γκολ και είναι μία σημαντική νίκη».

Για το ακυρωθέν γκολ του Τσούμπα Ακπόμ: «Αντέδρασα έτσι έντονα για τη φάση του γκολ. Δεν ήταν λίγα εκατοστά το λάθος, ήταν τουλάχιστον πέντε μέτρα. Αυτό και μόνο δείχνει ότι κάποιος ήρθε εδώ με έναν συγκεκριμένο σκοπό. Σίγουρα δεν μιλάμε για ανθρώπινο λάθος».

Για την μεταγραφή του Νίκου Καρέλη: «Χαίρομαι πολύ για αυτή την κίνηση. Ο Καρέλης δεν είναι το απόλυτο σέντρερ φορ, μπορεί να παίξει και σε άλλες θέσεις. Τον είχα δει και στον Παναθηναϊκό και είμαι πραγματικά χαρούμενος».

Για τους ελεύθερους παίκτες και το αν πρόκειται να κινηθεί για κάποιον ο ΠΑΟΚ: «Να αποκτήσουμε ποιον; Αφού όλοι αυτοί οι παίκτες δεν είναι έτοιμοι να προσφέρουν άμεσα. Για να είναι έτοιμοι πότε; Οκτώβριο-Νοέμβριο;».

Για τις αντιδράσεις των φίλων του Πανιωνίου: «Δεν έκανα κάποια χειρονομία, απλά πανηγύρισα αυτή τη νίκη της ομάδας. Ζητώ συγνώμη αν κατάλαβαν κάτι διαφορετικό».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.