Header Ads


Πετυχημένο το πρώτο «τεστ» της ΑΕΚ στην Τουρκία!

Πετυχημένο το πρώτο «τεστ» της ΑΕΚ στην Τουρκία!


Στην πρώτη από τις δύο φιλικές αναμετρήσεις που θα δώσει επί τουρκικού εδάφους, η ΑΕΚ επικράτησε της Μπάνβιτ με 78-83. Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι ήταν σταθερά καλύτερη από την αντίπαλο της σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον Ιταλό κόουτς να δοκιμάζει τους παίκτες του κόντρα σε έναν πολύ δυνατό και δύσκολο αντίπαλο.
Η Ένωση μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, επιβάλλοντας τον ρυθμό της στην τουρκική ομάδα (8-12, 5′). Ωστόσο η Μπάνβιτ προσπάθησε να… φέρει στα μέτρα της τον αγώνα και να μείνει κοντά στο σκορ, «ροκανίζοντας» τη  διαφορά σε 18-19 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα από την Πάνορμο προσπάθησε να μείνει κοντά στο σκορ και το κατάφερε, όμως οι παίκτες του Λούκα Μπάνκι βρήκαν εκ νέου ρυθμό στο παιχνίδι τους και δεν επέτρεψαν στον τουρκικό σύλλογο να τους προσπεράσει (24-28, 5′). Η εικόνα του δεκαλέπτου δεν άλλαξε πολύ στη συνέχεια, με την ΑΕΚ να παραμένει μπροστά στο σκορ μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (33-36).

Οι «κιτρινόμαυροι» στο δεύτερο μέρος είχαν επιβάλλει το παιχνίδι τους στους αντιπάλους τους και αυτό τους βοήθησε να φτάσουν τη διαφορά στους 10 πόντους (40-50, 25′). Η ομάδα του Αχμέτ Γκιουργκέν δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό της Ένωσης, με τη διαφορά να παραμένει σε διψήφια επίπεδα για το 50-61 της τρίτης περιόδου.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο η διαφορά παρέμενε σε υψηλά επίπεδα, καθώς η ΑΕΚ κρατούσε τα ηνία του αγώνα, διατηρώντας τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό πόντων (62-72, 35′).  Η Μπάνβιτ προσπάθησε να μαζέψει τη διαφορά, όμως η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο της κατάστασης μέχρι το τέλος, επικρατώντας της ομάδας από την Πάνορμο στο πρώτο της φιλικό επί τουρκικού εδάφους.

Τα δεκάλεπτα: 18-19, 33-36, 50-61, 78-83.

*enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.