Header Ads


Οι 5+1 ανοιχτές υποθέσεις στην ΑΕΚ

Οι 5+1 ανοιχτές υποθέσεις στην ΑΕΚ


Ο Μπακασέτας που άμεσα θα κληθεί από τη διοίκηση, ο "στρατιώτης" Λαμπρόπουλος, η κουβέντα με τον Σιμόες και οι άλλες εκκρεμείς υποθέσεις της ΑΕΚ. 
Το Sport24.gr ανοίγει το φάκελο των ανανεώσεων.

Οι ημέρες περνούν και ο φάκελος «προσθήκη μέσου» μοιάζει να έχει κλείσει, εκτός αν προκύψει μια εντελώς αναπάντεχη και άκρως ενδιαφέρουσα ανατροπή. Ορθάνοιχτος ωστόσο είναι εκείνος των ανανεώσεων, με την ΑΕΚ να έχει πραγματοποιήσει σημαντικά βήματα εμπρός αλλά και εξίσου αρκετές υποθέσεις να τελούν υπό συζήτηση.

Έως σήμερα (και ξεκινώντας από τον Απρίλιο 2017), η ΑΕΚ έχει συνάψει νέες συμφωνίες με τους Μπάρκα, Τσιντώτα, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκη, Μάνταλο και Γαλανόπουλο, παίκτες του βασικού κορμού της. Και στοχεύει να τελειώσει επιτυχώς κι άλλες ανοιχτές υποθέσεις, παικτών που είναι σημαίνοντες για την ομάδα.

Όπως:

ΑΝΤΡΕ ΣΙΜΟΕΣ

Το τελευταίο ραντεβού ατζέντη - επίσημης ΑΕΚ, δεν έφερε αποτέλεσμα, δεν ήλθε όμως και η καταστροφή. Η υπόθεση αυτή δεν πρέπει να γίνει σίριαλ αλλά είναι και διαμέτρου αντίθετη από εκείνου του Γιόχανσον, ποδοσφαιριστή ο οποίος δεν ήθελε να παραμείνει στην ομάδα, πολλές φορές υπεκφεύγοντας να πει αυτό που ένιωθε. Ο Σιμόες έχει θέσει ως προτεραιότητά του την παραμονή, το έχει επικοινωνήσει με διάφορους τρόπους, γι αυτό και το χάσμα (δεν αφορά μόνο σε απολαβές αλλά και στη διάρκεια του νέου συμβολαίου) αναμένεται να γεφυρωθεί.

ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ

Σήμερα η ΑΕΚ ενημέρωσε ότι δεν έχει εισέλθει ακόμα σε διαδικασία συζήτησης με τον ολοένα και πιο επιδραστικό στο παιχνίδι της διεθνή μεσοεπιθετικό. Ο ίδιος ο Μπακασέτας είχε δηλώσει μετά το τέλος του περυσινού πρωταθλήματος, ότι τον ενδιαφέρει να παίξει στο εξωτερικό, τελευταία ωστόσο άφησε να εννοηθεί ότι έχει στο μυαλό του την επέκταση της συνεργασίας του με την «Ένωση». Θα εξαρτηθούν πολλά από την πρόταση που θα του γίνει, αλλά δεδομένα η εκατέρωθεν καλή θέληση υπάρχει.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ερωτηθείς στον αέρα του Sport24 Radio για την επέκταση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ, ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας ξεκαθάρισε ότι θέλει να παραμείνει σε αυτήν, όπως επίσης ότι και το οικονομικό θα παίξει το ρόλο του. Παρά τις ατυχίες και τους τραυματισμούς, βελτιώνει συνεχώς το παιχνίδι του και τη συνέπειά του στις διαδοχικές καλές εμφανίσεις. Κι εδώ, ομάδα και ποδοσφαιριστής θέλουν να συνεχίσουν μαζί.

ΡΟΝΤΡΙΓΚΟ ΓΚΑΛΟ - ΕΛΝΤΕΡ ΛΟΠΕΣ

Ακριβώς ίδιες περιπτώσεις... Δύο ποδοσφαιριστές με εξαιρετική παρουσία, άψογοι επαγγελματίες, δεμένοι με την ομάδα και ευτυχισμένοι για όσα ζουν σε αυτήν, σε ηλικίες που έχουν ακόμα καλά χρόνια μπροστά τους. Αποφάσεις πρέπει να παρθούν για το αν το μέλλον των πολύτιμων και άξιων, Ελντερ Λόπες και Ροντρίγο Γκάλο, θα παραμείνει συνυφασμένο με εκείνο της «Ένωσης».
Ο πρώτος θα είναι 30 και ο δεύτερος 32,5 το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο η καλή κράση και η εξαιρετική εξωγηπεδική ζωή τους, αποτελούν εχέγγυα για αρκετές σεζόν με ποιότητα και προσφορά, άλλωστε δεν θα είναι μόνοι καθώς η παρουσία των Μπακάκη και Χουλτ δίνει σε όλους την ευκαιρία για σωστή διαχείριση και συντήρηση δυνάμεων, όποτε απαιτείται.

ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Πρόκειται για μια εξτρά περίπτωση καθώς ανανέωσε με την ΑΕΚ έως το καλοκαίρι του 2021, μόλις τον Απρίλιο του 2017. Ωστόσο η πλευρά του ποδοσφαιριστή επεδίωξε πρόσφατα μια συζήτηση με αυτή της «Ενωσης» για να διαπιστώσει αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για νέο συμβόλαιο και καλύτερες αποδοχές. Είναι ένα θέμα προς συζήτηση και αυτό, αν και στην «Ενωση» δεν το έχουν σε προτεραιότητα. Δεν αποκλείεται ωστόσο να επανέλθει στο προσκήνιο μέσα στη σεζόν, ειδικά αν ο 21χρονος μέσος συνεχίσει να παρουσιάζει βελτίωση.

sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.