Header Ads


Νίκολιτς: «Σοβαρός αντίπαλος με φανατικούς οπαδούς η ΑΕΚ» (vid)

Νίκολιτς: «Σοβαρός αντίπαλος με φανατικούς οπαδούς η ΑΕΚ» (vid)


Σοβαρό αντίπαλο με πολυάριθμους και φανατικούς οπαδούς χαρακτήρισε την ΑΕΚ ο τεχνικός της Βίντι, Μάρκο Νίκολιτς, στην συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης.
«Η ΑΕΚ είναι σοβαρός αντίπαλος, ένας πολύ φιλόδοξος σύλλογος με έναν στρατό από οπαδούς. Οι Έλληνες είναι φανατικοί με το ποδόσφαιρο. Θα χρειαστεί να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί. Δεν παίζουν ρόλο τα ονόματα, αλλά η ΑΕΚ έχει το δικό της στιλ και δεν είναι καθόλου ευχάριστο να την αντιμετωπίζεις. Είναι πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Όμως είμαστε και εμείς ανταγωνιστικοί και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιος θα επικρατήσει.

Δεν υπάρχει πίεση. Έχουμε ήδη πετύχει κάτι μεγάλο και είμαστε χαλαροί, αλλά όχι με την αρνητική έννοια, λες και δεν μας νοιάζει. Είμαστε διψασμένοι για να κάνουμε ένα ακόμη βήμα. Ήδη είμαστε περήφανοι για ό,τι έχουμε καταφέρει, καθώς θα παίξουμε σίγουρα 14 ευρωπαϊκά παιχνίδια και αυτό είναι μεγάλη υπόθεση για το ουγγρικό ποδόσφαιρο.

Είμαστε σαν φιλοξενούμενοι εδώ και 2.5 χρόνια, έχουμε παίξει μόνο ένα παιχνίδι στη φυσική μας έδρα. Όμως δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Με το αυτοκίνητο η απόσταση είναι μικρή, όποιος αγαπάει την ομάδα θα είναι δίπλα μας. Θα ήμουν ο πιο χαρούμενος άνθρωπος αν παίζαμε στην έδρα μας, αλλά δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες», ανέφερε ο 39χρονος προπονητής των πρωταθλητών Ουγγαρίας.



sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.