Header Ads


Χωρίς Μάνταλο στη Σκωτία η ΑΕΚ (pic)

Χωρίς Μάνταλο στη Σκωτία η ΑΕΚ (pic)


Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή της Ένωσης για το ματς με τη Σέλτικ, στην οποία δεν βρίσκεται ο Πέτρος Μάνταλος.
Τους ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν αύριο το πρωί για τη Γλασκόβη, για το παιχνίδι με τη Σέλτικ, ανακοίνωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Σε αυτή δεν βρίσκεται ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον προσαγωγό.

Μάλιστα ο αρχηγός της Ένωσης θα υποβληθεί αύριο σε απεικονιστικό έλεγχο για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κάκωσης που έχει υποστεί.

Η αποστολή της Ένωσης αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές, με τον τεχνικό της ομάδας να παίρνει μαζί του όλους τους διαθέσιμους παίκτες, πλην των νεαρών Γιούση και Μπότου.

Οι εκλεκτοί του προπονητή της ΑΕΚ είναι οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Γιαννίκογλου, Μπακάκης, Γκάλο, Λόπες, Χουλτ, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Οικονόμου, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μοράν, Άλεφ, Μπακασέτας, Μπογιέ, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Γιακουμάκης, Λιβάια, Πόνσε.

Η αποστολή αναχωρεί στις 9.30 το πρωί με πτήση τσάρτερ και αναμένεται να φτάσει στη Γλασκώβη στις 11.50 τοπική ώρα.

Στις 18.30 τοπική ώρα (20.30 ώρα Ελλάδας) ο προπονητής της ομάδας μας Μαρίνος Ουζουνίδης και ο ποδοσφαιριστής Βασίλης Λαμπρόπουλος θα μιλήσουν στους δημοσιογράφους στην αίθουσα τύπου του Celtic Park και θα ακολουθήσει στις 19.00 τοπική ώρα (21.00 Ελλάδας) η προπόνηση της ΑΕΚ.

Η αποστολή της Ένωσης:



sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.