Header Ads


«Δεν βγάζει άκρη με τον… Ραϊόλα η Ένωση!»

«Δεν βγάζει άκρη με τον… Ραϊόλα η Ένωση!»


Δυσκόλεψε την απόκτηση του Νάρσινγκ η έντονη δραστηριοποίηση του διάσημου μάνατζερ στην υπόθεση παρότι η ΑΕΚ τα έχει βρει από την Παρασκευή με την Σουόνσι
Οσο περνάνε οι μέρες αντί να ξεπερνιούνται τα εμπόδια που χώριζαν την Παρασκευή την ΑΕΚ με τον Νάρσινγκ γίνονται… δυσκολότερα. Η ΑΕΚ από το πρωί της Παρασκευής τα έχει βρει σε όλα με την Σουόνσι για την αγορά του διεθνή Ολλανδού winger όμως η μεταγραφή έχει κολλήσει στην συμφωνία με τον παίκτη για το τριετές συμβόλαιο που του έχει προταθεί.

Και οι δυσκολίες αυτές έχουν ονοματεπώνυμο: Καρμίνε “Μίνο” Ραϊόλα. Ο διάσημος Ιταλός μάνατζερ είναι αυτός που είχε πάει τον παίκτη στην Σουόνσι από την Αϊντχόβεν όμως το τελευταίο διάστημα δεν είχε επαφή με τον Νάρσινγκ και την υπόθεση με την ΑΕΚ την χειριζόταν ένας Ολλανδός με τον οποίον μίλαγε και σχεδόν είχε συμφωνήσει η ΑΕΚ.

Ο Ραϊόλα εμφανίστηκε  την Παρασκευή το βράδυ και από τότε η μεταγραφή που αναμενόταν να ολοκληρωθεί το Σάββατο έχει κολλήσει, αφού πλέον κάνει τις επαφές μόνος του με τους ανθρώπους της ΑΕΚ με τις απαιτήσεις να αλλάζουν συνεχώς και ομάδες που δεν υπήρχαν εμφανίζονται με ενδιαφέρον για τον 28 διεθνή. Η ΑΕΚ συνεχίζει να προσπαθεί και ήδη έχει κάνει πολλές υποχωρήσεις στα “θέλω” του Ραϊόλα όμως κοιτάει παράλληλα και άλλες περιπτώσεις.

Ούτως ή άλλως όλα δείχνουν πως θα ξεκαθαρίσουν μετά την Τρίτη όταν η ΑΕΚ θα εξασφαλίσει και τυπικά την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.