Header Ads


Πήρε τον Σαντ Ρος κάνοντας... υπέρβαση η ΑΕΚ

Πήρε τον Σαντ Ρος κάνοντας... υπέρβαση η ΑΕΚ


Ο Χάουαρντ Σαντ Ρος αποτελεί παίκτη της ΑΕΚ, με την Ένωση να βάζει το χέρι σην τσέπη για να κάνει δικό της τον Κουβανό φόργουορντ για την ερχόμενη σεζόν!
Με μια πολύ δυνατή κίνηση συμπλήρωσε τη θέση «3» η ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν. Κι αυτό γιατί ο Λούκα Μπάνκι και οι συνεργάτες του είχαν θέσει ως προτεραιότητα τον Χάουαρντ Σαντ Ρος, με την διοίκηση Αγγελόπουλου να πραγματοποιεί το σημαντικό deal χάρη στις κινήσεις της.

Ο 27χρονος άσος αποτέλεσε εξ αρχής προσωπική επιλογή του Μπάνκι, ο οποίος πόνταρε στην επαφή που είχε με τον εκπρόσωπο του παίκτη, ο οποίος είναι κι αυτός Ιταλός. Και μόλις βρήκε πρόσφορο έδαφος έκανε την κίνησή του και έπεισε την πλευρά του παίκτη να συνεργαστεί.

Στο σημείο εκείνο ανέλαβες την υπόθεση ο Μάκης Αγγελόπουλος. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ κινήθηκε γρήγορα και μεθοδικά και κατάφερε να προχωρήσει την υπόθεση, ώστε αυτή να καταλήξει σε deal! Μάλιστα, η ΑΕΚ για να πείσει τον Κουβανό φόργουορντ να φορέσει τα κιτρινόμαυρα χρειάστηκε να κάνει οικονομική υπέρβαση, με βάσει τον αρχικό προϋπολογισμό της ομάδας.

Κι αυτό γιατί ο Σαντ Ρος θα λάβει τη νέα σεζόν 280 χιλιάδες δολάρια, όντας η πιο ακριβή μεταγραφή της Ένωσης τη νέα σεζόν, με τον Ξαβιέ Ραταν Μέις να ακολουθεί στις 190 χιλιάδες δολάρια.

Κι όλα αυτά σε μια προσπάθεια της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ να ενισχύσει όσο το δυνατόν περισσότερο το ρόστερ της νέας σεζόν, με σκοπό να παρέχει στον Λούκα Μπάνκι όλα τα απαραίτητα «όπλα», για να... χτίσει όπως εκείνος θέλει την δική του Ένωση.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.