Header Ads


«Οριστικό «όχι» του Ραντόγια!»

«Οριστικό «όχι» του Ραντόγια!»


Η επιθυμία του παίκτη να μείνει στην La Liga «μπλόκαρε» την μεταγραφή στην ΑΕΚ, η οποία είχε συμφωνήσει σε όλα με την Θέλτα...
Η ΑΕΚ πήγε για την μεταγραφική «βόμβα» του καλοκαιριού με τον Νεμάνια Ραντόγια αλλά η επιθυμία του παίκτη να μείνει στην La Liga αποδείχτηκε ένα εμπόδιο που δεν μπορούσε να ξεπεραστεί για την πρωταθλήτρια Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, η Ένωση τα είχε βρει σε όλα με την Θέλτα για την αγορά του Σέρβου μέσου με την μορφή συνιδιοκτησίας έναντι δύο εκατομμυρίων ευρώ και είχε καταθέσει εξαιρετική προσφορά και στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, που πάντως από την αρχή δεν ήταν τόσο θετικός να έρθει στην Ελλάδα, αφού ήθελε να παραμείνει και να παλέψει στην Ισπανία!

Παρ’ όλα αυτά, από την ΑΕΚ αποφάσισαν σήμερα να κάνουν την τελική τους κίνηση για να τον πείσουν να αφήσει την Primera και του πρότειναν ακριβώς τα χρήματα που απαιτούσε. Ο Ραντόγια έκανε πίσω και ανακοίνωσε στην ΑΕΚ πως μένει οριστικά στην Ισπανία.

Όσον αφορά τον Μικέλ Αγκού της Πόρτο, τον οποίο η ΑΕΚ θα μπορούσε να κλείσει αν το ήθελε αφού τα είχε βρει και με τους Δράκους και με τον παίκτη, μετακομίζει στη Σετούμπαλ με την μορφή δανεισμού.

*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.