Header Ads


Unlabelled «Καταγγελία Λας Πάλμας σε Μελισσανίδη λόγω...Λιβάγια!»

«Καταγγελία Λας Πάλμας σε Μελισσανίδη λόγω...Λιβάγια!»


Τον έψαχνε η αστυνομία, μετά από επείγον σήμα της Ιντερπόλ.  "Μας έκλεψε ξεδιάντροπα, μέρα μεσημέρι μας ξεφτίλισε το ταμείο", δήλωσαν οι Ισπανοί προσθέτοντας χαρακτηριστικά: "Μας πήρε τον παιχταρά τον Λιβάγια κι ούτε δύο μύρια δεν έδωσε. Ληστεία κυρίες και κύριοι, κακούργημα. Να συλληφθεί πάραυτα!"




Έτσι είναι παιδιά, μισή ομάδα μόνος του ήταν και χθες ο Κροάτης. Σόλο την έπαιζε την άμυνα του ΠΑΣ κι ας έφαγε πιο πολύ ξύλο κι από τον Ντι Μπέστια όταν αντιμετώπιζε τον Παπαλαζάρου στο κλουβί του κατς. Και στις φάσεις των γκολ δίδαξε μπάλα σε όλα τα παιδάκια. Μία για να το καρφώσει ο ίδιος και μία για να σερβίρει έτοιμο γκολ στον Πόνσε, που ως γνήσιος Αργεντινός δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Κι ακόμη δεν έχει μάθει ο ένας το παιχνίδι του αλλουνού. Όταν γίνει κι αυτό, θα τρέξει το δάκρυ κορόμηλο!

Από εκεί και.πέρα το ματς δεν αντέχει σε καμία κριτική. Άνετα, αβασάνιστα, αβάδιστα το πήρε η ΑΕΚ. Μια παρατήρηση μόνο, έτσι για το νεφρι:

Καλός παίκτης αυτός ο Άλεφ, μοιάζει με βελτιωμένη εκδοχή του Τζιώλη. Μοιράζει μπάλα, ηρεμεί το παιχνίδι, αδειάζει αντιπάλους. Αλλά αμυντικό χαφ δεν είναι. Κι επειδή κάποια στιγμή ο Σιμόες θα βγάλει τα γνωστά προβληματάκια του κι ο Γαλανόπουλος θα φάει τις γνωστές κάρτες του, χρειάζεται ή ΑΕΚ ακόμη έναν κόφτη στο κέντρο. Και τον χρειάζεται επειγόντως!

Υ.Γ.1: Δεν είναι μόνο γάτος ο Μελισσάν, είναι και τυχερός. Δύο παιχταράδες έχει ο ΠΑΣ, τον Λίλα και τον Κόντε. Ο δεύτερος απουσίαζε σήμερα, γιατί έκλεισε μεταγραφή στην Αραβία τελευταία στιγμή...

Υ.Γ2: Δεύτερη ζεϊμπεκιά (στο 33, τον ξελάσπωσε ο Τσόσιτς) μέσα σε λίγες μέρες ο Λαμπρόπουλος. Μήπως να θυμηθεί την παλιά του τέχνη ο Ουζουνίδης και να του κάνει μερικά ιδιαίτερα;

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.