Header Ads


Νοκ-άουτ στα πέναλτι ο ΑΠΟΕΛ

Νοκ-άουτ στα πέναλτι ο ΑΠΟΕΛ


Ο ΑΠΟΕΛ αυτοκτόνησε στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι μετά το 1-0 στα 120’ αφού ευστόχησε μόλις σε ένα χτύπημα από τα πέντε που εκτέλεσε για να χάσει 2-1 στη σχετική διαδικασία. 
Εκτός συνέχειας από τα ευρωπαϊκά Κύπελλα για την σεζόν 2018-2019 έμεινε ο ΑΠΟΕΛ που δέχτηκε νωρίς γκολ, από τους Καζάκους που ισοφάρισαν το σκορ του πρώτου αγώνα με τον Πέδρο Ενρίκε στο 17’.

Η κυπριακή ομάδα έχασε πολλές ευκαιρίες τόσο στην επανάληψη, όσο και στο δεύτερο μέρος της παράτασης και λύγισε στα πέναλτι όπου έχασε 2-1, αφού ευστόχησε μόνο στην πρώτη από τις πέντε εκτελέσεις. Ντε Βινσέντι, Εφραίμ, Ντελατόρε (απέκρουσε ο Έριτς) και Σόουζα (έστειλε την μπάλα άουτ) δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό.

Στο 17’ έγινε η ζημιά για τον ΑΠΟΕΛ σε σούτ του Τόμασοφ με τον διαιτητή να βλέπει χέρι στον Καρλάο. Ο Πέδρο Ενρίκε ανέλαβε την εκτέλεση για να γράψει το 1-0 και να στείλει το ματς σε σκορ για παράταση από νωρίς.

Στην επανάληψη ο ΑΠΟΕΛ και συγκεκριμένα είχε διπλή ευκαιρία με τους Αλ Τάμαρι στο 75’ με τον Εριτς να αποκρούει, ενώ ο Ρεζά, δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την επαναφορά και να βάλει γκολ πρόκρισης. Στην παράταση ο ΑΠΟΕΛ είχε τρεις φάσεις, με τον Έριτς να σταματά τον Ντε Βινσέντι στο 113’, τον Ντελατόρε στο 115’ και τον Εφραίμ να αστοχεί από ευνοϊκή θέση στο 117’.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.