Header Ads


Οι ανανεώσεις, τα... μηνύματα και η Σέλτικ

Οι ανανεώσεις, τα... μηνύματα και η Σέλτικ


Τα δεδομένα όσον αφορά το θέμα των ανανεώσεων των συμβολαίων του Αντρέ Σιμόες και του Μιχάλη Μπακάκη.
Το θέμα των ανανεώσεων των συμβολαίων του Αντρέ Σιμόες και του Μιχάλη Μπακάκη βρίσκονται σταθερά στην επικαιρότητα. Και εύλογα, αφού πρόκειται για ζήτημα που απασχολεί την ΑΕΚ και είναι ειλημμένη η απόφαση να προχωρήσει για να «δέσει» τους δύο ποδοσφαιριστές.

Η Ένωση έκλεισε την πόρτα στη Μπριζ για τον Πορτογάλο μέσο, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν παραχωρείται. Στο ίδιο ρεπορτάζ είχατε ενημερωθεί για την πληροφορία που αναφέρει ότι πιθανότατα μέσα στον Αύγουστο θα υπάρξει εξέλιξη για το συμβόλαιό του. Σήμερα επανήλθε στο προσκήνιο και η υπόθεση του Μπακάκη, για τον οποίο τα δεδομένα είναι πάνω κάτω τα ίδια.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν πάρει αρμοδίως το μήνυμα ότι... πλησιάζει η στιγμή που θα καθίσουν με την ΑΕΚ στο τραπέζι για το θέμα του συμβολαίου τους. Ωστόσο, η όποια εξέλιξη θα πρέπει να αναμένεται κάπου μέσα στο δεύτερο μισό του Αυγούστου.

Είναι εμφανές σε όλα τα επίπεδα ότι τη δεδομένη στιγμή το μόνο με το οποίο ασχολείται όλος ο οργανισμός της Ένωσης είναι τα παιχνίδια με τη Σέλτικ στις 8 και 14 του μηνός. Κι αυτό πιστοποιείται και από το γεγονός ότι έχουν... πέσει και οι ρυθμοί όσον αφορά τα μεταγραφικά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν γίνεται δουλειά σε επίπεδο προετοιμασίας του εδάφους.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η πρόθεση της ΑΕΚ να ανανεώσει τους δύο παίκτες είναι δεδομένη, το έχουν... εισπράξει και οι ίδιοι και όλα δείχνουν ότι μετά το χρονικό διάστημα που προσδιορίσαμε θα υπάρξουν εξελίξεις. Με τους δυο παίκτες να εμφανίζονται κι αυτοί από την πλευρά τους θετικοί για να προχωρήσουν τα θέματά τους, χωρίς όμως να υπάρχει μέχρι τώρα κάποια συγκεκριμένη τελική συζήτηση. Πόσο μάλλον συμφωνία.

aek21fans.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.