Header Ads


AEK - Βίντι: Για την απογείωση στα αστέρια η «Ένωση»

AEK - Βίντι: Για την απογείωση στα αστέρια η «Ένωση»


H AEK θέλει να επικυρώσει το εισιτήριό της για τα αστέρια στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Βίντι (22:00, Cosmote Sport 1) και υπό το βλέμμα 40.000 και πλέον φίλων της να επιστρέψει μετά από 12 χρόνια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Το 2-1 του πρώτου αγώνα στην Ουγγαρία δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στην «Ένωση», η οποία ωστόσο δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να εφησυχαστεί και να «κάτσει» πάνω στο υπέρ της αποτέλεσμα. Μετά την αποβολή του Μπακασέτα και ειδικά μετά το γκολ του Λάζοβιτς «σφυροκοπήθηκε» ανελέητα από τους Ούγγρους και ήταν τυχερή που εν τέλει κατάφερε να φύγει με το διπλό από την Βουδαπέστη, παρά το γεγονός ότι έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα για μισή ώρα μετά την αποβολή του Χούστι. Η ΑΕΚ έμεινε για 13ο παιχνίδι αήττητη στην Ευρώπη και σίγουρα θέλει να διευρύνει αυτό το σερί προκειμένου να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά την σεζόν 2006-07.

Η νικηφόρα πρεμιέρα στο πρωτάθλημα με τον ΠΑΣ Γιάννινα συνοδεύτηκε από ουσία και όμορφο ποδόσφαιρο, στοιχεία που ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει να ξαναδεί στον αποψινό αγώνα. Ο Έλληνας τεχνικός θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου Μπακασέτα και των τραυματιών Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Μπογέ και Αλμπάνη.

Από την άλλη στην Βίντι υπάρχει πικρία για τον τρόπο με τον οποίο επήλθε η ήττα στον πρώτο αγώνα. Η αποβολή του Χούστι μετά από μόλις 23 λεπτά παιχνιδιού αποσυντόνισε τους γηπεδούχους και αποδείχτηκε καθοριστικός παράγοντας μετά το προβάδισμα που πήρε η ΑΕΚ. Οι Μαγυάροι ωστόσο έβγαλαν αντίδραση στο δεύτερο μέρος, ειδικά μετά την επάνοδο στις αριθμητικές ισορροπίες που ακολούθησε την αποβολή του Μπακασέτα, κατάφεραν να μειώσουν στο 67ο λεπτό με τον Λάζοβιτς και δημιούργησαν ακόμα αρκετές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν, εκμεταλλευόμενοι το «πελάγωμα» των «κιτρινόμαυρων». Δεν τα κατάφεραν ωστόσο και έρχονται στο ΟΑΚΑ για την απόλυτη υπέρβαση. Σε αυτήν τους την προσπάθεια ο Μάρκο Νίκολιτς υπολογίζει σε όλα τα όπλα που διαθέτει στην φαρέτρα του, πλην του τιμωρημένου Χούστι.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Πολωνός Σιμόν Μαρτσίνιακ.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Οικονόμου, Χουλτ, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Λόπεζ, Μάνταλος, Κλωναρίδης, Λιβάγια

Βίντι (Μάρκο Νίκολιτς): Κόβαστσικ, Φιόλα, Βινίσιους, Γιούχας, Στοπίρα, Νεγκό, Νικόλοφ, Χάτζιτς, Κόβακς, Σκέποβιτς, Λάζοβιτς

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.