Header Ads


Unlabelled «Τελειώνει» top όνομα μετά το… ναυάγιο; - Αρπαγμένος ο Τίγρης!

«Τελειώνει» top όνομα μετά το… ναυάγιο; - Αρπαγμένος ο Τίγρης!


Ποιος είναι σε δύσκολη θέση; Τι έκανε και κινδυνεύει; Μόνο εδώ!
Η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Εζεκιέλ Πόνσε παραμένει στον αέρα και, πλέον, οι πιθανότητες να έρθει ο Αργεντινός επιθετικός στην Ελλάδα δεν είναι τόσες όσες μέχρι πριν από λίγες μέρες, παρόλο το deal παρουσιαζόταν κλεισμένο.

Όπως το sportdog.gr σας αποκάλυψε σε πρόσφατο ρεπορτάζ, υπάρχει οικονομική διαφορά που χωρίζει την Ένωση με τον παίκτη, καθώς οι εκπρόσωποί του ανέβασαν τις απαιτήσεις τους, με αποτέλεσμα οι διαπραγματεύσεις να πάρουν ξαφνικά αρνητική τροπή.

Βεβαίως, η συγκεκριμένη εξέλιξη «βαραίνει» τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος ήταν αυτός που χειρίστηκε την όλη υπόθεση και σε περίπτωση που όντως «ναυαγήσει» οριστικά, τότε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου θα έρθει σε πολύ δύσκολη θέση.

Την ίδια στιγμή, μάλιστα, που έρχεται για να πιάσει δουλειά στην ΠΑΕ σε ρόλο αθλητικού διευθυντή και έχοντας προφανώς «ανώτερη» θέση από τον «Λύμπε», ο Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς.

Όπως φημολογείται επιπλέον στα Σπάτα, ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ανεξάρτητα από την υπόθεση του Εζεκιέλ Πόνσε, δε φαίνεται να έχει και την καλύτερη δυνατή «χημεία» με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, κάτι που είχε διαπιστωθεί και στην κοινή τους θητεία στον Παναθηναϊκό.

Όχι ότι οι δύο άνδρες είναι στα… μαχαίρια, ωστόσο υπάρχουν ξεκάθαρες αντιθέσεις ως προς τους στόχους που προτείνει ο Νίκος Λυμπερόπουλος στον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος τις περισσότερες φορές δεν… ενθουσιάζεται με τα ονόματα που πέφτουν στα τραπέζι, με τη διοίκηση να έχει «συμφωνήσει» τις περισσότερες φορές με τις απόψεις του προπονητή.

Πάντως, για τον Μάριο Οικονόμου οι δύο άνδρες συμφώνησαν. Ο «Λύμπε» πρότεινε τον Έλληνα στόπερ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε το «οκ» και η διοίκηση προχώρησε στην ολοκλήρωση της μεταγραφής, αν και λέγεται πως αυτή είναι η μοναδική περίπτωση που μέχρι στιγμής βρήκε άπαντες σύμφωνους εντός του συλλόγου.

Όπως και να έχει, το κλίμα για τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ δε θεωρείται στην παρούσα φάση το καλύτερο δυνατό και δεδομένα μπορεί τα πράγματα να γίνουν ακόμα πιο… πιεστικά για τον παλαίμαχο επιθετικό, αν και εφόσον, όπως προαναφέραμε, χαλάσει οριστικά η μεταγραφή του Εζεκιέλ Πόνσε.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.