Header Ads


Mario Tennis Aces: Η παρέα παίζει τένις

Mario Tennis Aces: Η παρέα παίζει τένις


Η σειρά Mario Tennis καταφθάνει στο Nintendo Switch.
Η σειρά Mario Tennis έχει μακρά ιστορία στην αγορά των συστημάτων της Nintendo και με την κυκλοφορία του Nintendo Switch, ήρθε η ώρα να δούμε ένα νέο game να εμφανίζεται και στη βιβλιοθήκη της. Το Mario Tennis Aces ξεκινάει μαθαίνοντας τον παίκτη τα βασικά μέσα από ένα σύντομο tutorial. Οι επιθετικές κινήσεις εμπλουτίζονται από τα zone shots, όπου ο παίκτης μπορεί από προοπτική πρώτου προσώπου να σημαδέψει εκεί που ακριβώς επιθυμεί, ενώ υπάρχουν αντίστοιχες λειτουργίες και για τα της υποδοχής και άμυνας.

Σημαντική προσθήκη είναι στο παιχνίδι το energy meter, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έξτρα βοήθεια στον κάθε συμμετέχοντα. Από πλευράς χαρακτήρων, το παιχνίδι προσφέρει 16 ήρωες από την αρχή, ενώ 3 ακόμη θέσεις θα συμπληρωθούν σύντομα. Η Nintendo επανέφερε και το Adventure Mode, εμπλουτίζοντας έτσι ακόμη περισσότερο το περιεχόμενο. Κάθε νίκη ή ήττα προσφέρει πόντους εμπειρίας, οι οποίοι ενισχύουν τον εξοπλισμό του παίκτη σας. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε το μεγάλο επίπεδο δυσκολίας, το οποίο φτάνει σε πολλά σημεία να πείσει ότι…κλέβει σχεδόν.

Η διασκέδαση χωρίς νεύρα υποστηρίζεται από αγώνες 2-εναντίον-2 ή 1-εναντίον-1, κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε να παίξετε τένις με έως και 3 φίλους σας στην ίδια κονσόλα. Κάθε Joy-Con μετατρέπεται σε ρακέτα και δίνει μια αίσθηση δράσης στο Wii και με τα Wiimotes που έγιναν διάσημα πριν από δύο γενιές. Τεχνικά, το παιχνίδι κινείται σε ικανοποιητικά επίπεδα τόσο όσο χρησιμοποιείτε την κονσόλα ως φορητή, όσο και όταν την συνδέετε με την τηλεόρασή σας.

Το Mario Tennis Aces έχει μεν προβλήματα, δεν φέρνει κάτι καινούργιο στο είδος, αλλά παραμένει ένα ιδιαίτερα εθιστικό και διασκεδαστικό game.


sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.