Header Ads


Unlabelled Νέο «μπαμ» μετά τον Μπογέ - Έρχεται και το «θηρίο»!

Νέο «μπαμ» μετά τον Μπογέ - Έρχεται και το «θηρίο»!


Απίστευτες εξελίξεις στην ΑΕΚ, απαντήσεις-φωτιά από Μελισσανίδη! - Έρχεται και θηρίο για τα χαφ!
Μπορεί στην ΑΕΚ να υπήρξε αρκετή γκρίνια εντός κι εκτός συλλόγου για το γεγονός ότι σημειώθηκε μεγάλη καθυστέρηση στις μεταγραφές, ωστόσο ο Δημήτρης Μελισσανίδης ανέλαβε προσωπικά δράση και σε χρόνο ρεκόρ αναμένεται να καλύψει όλα τα σημαντικά κενά στη βασική 11άδα της ομάδας.

Η Ένωση θα κάνει δικό της, όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, τον 22χρονο Αργεντινό φορ της Τορίνο, Λούκας Μπογέ, ενισχύοντας τη γραμμή κρούσης, εκεί που είχε παρατηρηθεί στα φιλικά προετοιμασίας σημαντική αδυναμία.

Μάλιστα, το deal για την ΑΕΚ δεν ήταν εύκολο και χρειάστηκε η δυναμική παρέμβαση του Τίγρη για να ολοκληρωθεί η συμφωνία, που προβλέπει μέσα σε άλλα, όπως γράψαμε νωρίτερα, ρήτρα αγοράς του παίκτη για το επόμενο καλοκαίρι ύψους 6 εκατ. ευρώ.

Όμως, οι Κιτρινόμαυροι δε σταματούν εδώ. Το επόμενο «χτύπημα» του αφεντικού της ΑΕΚ θα είναι ο μέσος που έχει ζητήσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο «εκλεκτός» είναι ο Βραζιλιάνος Αλεφ Ντος Σάντος της Μπράγκα και οι πληροφορίες αναφέρουν πως και αυτή η περίπτωση βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Όπως σας αποκαλύψαμε σε χθεσινό θέμα, ο 23χρονος θηριώδης χαφ (1,86 μ.) αποτελεί εισήγηση του Νίκου Λυμπερόπουλου και είναι μια περίπτωση που έχει ξεχωρίσει εδώ και πολύ καιρό.

Οι συγκεκριμένες εξελίξεις, φυσικά, ικανοποιούν απόλυτα τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος είναι εμφανές στην προετοιμασία πως θέλει κι άλλες λύσεις στο ρόστερ του. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης εντόπισε το πρόβλημα στο σχεδιασμό και με αποφασιστικές κινήσεις φρόντισε να απαντήσει σε όσους ασκούσαν κριτική για την κωλυσιεργία στις μεταγραφές.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

1 σχόλιο:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.