Header Ads


"Τρέλανε" το ΟΑΚΑ ο Μπογέ!

"Τρέλανε" το ΟΑΚΑ ο Μπογέ!


Βρήκε ευκαιρία ο Μπογέ στις ασκήσεις που έβαλε ο Ουζουνίδης την Κυριακή (29/7) στο Ολυμπιακό Στάδιο, να τους τρελάνει όλους με την τεχνική του κατάρτιση.
Για την περίπτωση του Λούκας Μπογέ (όπως άλλωστε και γι αυτό του Πόνσε), το ζητούμενο είναι να καλύψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το χαμένο έδαφος στο κομμάτι της ετοιμότητας. Όμως εκείνο που έχει δείξει ο Αργεντινός επιθετικός από την πρώτη μέρα, είναι η εξαιρετική τεχνική του κατάρτιση.

Και όταν οι ασκήσεις στο πρόγραμμα της προπόνησης έχουν αυτό το αντικείμενο, όπως συνέβη την Κυριακή (29/7) στο Ολυμπιακό Στάδιο, ο Μπογέ βρίσκεται στο… στοιχείο του. Ο Αργεντινός πάτησε σήμερα για πρώτη φορά το τερέν του ΟΑΚΑ, έστω και για προπόνηση. Και βρήκε ευκαιρία να κάνει εντυπωσιακά πράγματα και "τσαλίμια" με την μπάλα. Κυριολεκτικά την «κόλλαγε» στα πόδια του και στο κεφάλι του, δείχνοντας τις τεχνικές του αρετές.

Ο Μπογέ, όπως και ο Πόνσε με τον Άλεφ προπονήθηκαν μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους στο Ολυμπιακό Στάδιο. Μοναδικοί απόντες ήταν ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και ο Γιώργος Γιαννούτσος, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από πρόβλημα τραυματισμού και έκαναν μόνο θεραπεία.

Περίπου την ίδια ώρα που οι παίκτες της ΑΕΚ ήταν στο ΟΑΚΑ, οι αντίστοιχοι της Γαλατασαράι έκαναν την πρώτη τους εν Αθήναις προπόνηση στα Σπάτα. Αύριο (30/7), παραμονή του φιλικού της Τρίτης (31/7), η τουρκική ομάδα θα κάνει προπόνηση στο Ολυμπιακό Στάδιο.




sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.