Header Ads


«Καθάρισε» ο Μελισσανίδης για το βόλει της ΑΕΚ!

«Καθάρισε» ο Μελισσανίδης για το βόλει της ΑΕΚ!


Κανονικά θα συμμετάσχει η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ στη Volleyleague, μετά την αδειοδότηση που εξασφάλισε της ΕΣΑΠ, με την σφραγίδα του …Δημήτρη Μελισσανίδη που στα δύσκολα έβαλε πλάτη.
Τα πράγματα για την ΑΕΚ της Καρδιάς δεν ήταν πολύ καλά όσον αφορούσε την αδειοδότηση της ομάδας απ’ την ΕΣΑΠ. Καθώς είχε έναν ελλειπή φάκελο που θα της εξασφάλιζε την άδεια για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Volleyleague.

Όμως, οι άνθρωποι της ΑΕΚ έκαναν αγώνα δρόμου, ώστε να συγκεντρώσουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και τις απαραίτητες εγγυήσεις, καθώς και να προχωρούσαν σε διακανονισμούς των χρεών τους, ώστε να εμφάνιζαν σήμερα έναν ολοκληρωμένο φάκελο.

Κάτι που το κατάφεραν με την μεγαλύτερη συμβολή και το πιο καθοριστικό σημείο του φακέλου, να καθαρίζει για λογαριασμό της ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ μπήκε ως εγγυητής στο ανδρικό τμήμα και κατάφερε η Ένωση να τακτοποιήσει παλαιότερες οφειλές της και να κλείσει και αυτήν την τρύπα που αφορούσε στον φάκελο της, ώστε να την καταθέσει στην επιτροπή ΕΣΑΠ.

Η επιτροπή όπως ήταν αναμενόμενο με αυτόν τον υπερπλήρη φάκελο, κατάφερε να δώσει το «ΟΚ» στην ΑΕΚ για την συμμετοχή της στο Πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας τη νέα σεζόν, κάτι που σημαίνει ότι οριστικά η Ένωση ανέβηκε στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού βόλεϊ και πάλι.

*aek1924.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.