Header Ads


Unlabelled Κοιτάζει χάφαρο η ΑΕΚ - Πρώην του Παναθηναϊκού στα «ραντάρ» του Ουζουνίδη!

Κοιτάζει χάφαρο η ΑΕΚ - Πρώην του Παναθηναϊκού στα «ραντάρ» του Ουζουνίδη!


«Παίζει» γερά ο πρώην παίκτης του Τριφυλλιού.
Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της στην Πολωνία χωρίς να έχει προστεθεί εκεί κάποιο νέο απόκτημα, μιας και οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη για τα ανοικτά μεταγραφικά μέτωπα της Ένωσης δεν έχουν αποφέρει καρπούς.

Οι Κιτρινόμαυροι ψάχνουν 1-2 καλές λύσεις για την ενίσχυση των άκρων, προσπαθούν να τελειώσουν το θέμα του Πόνσε για την επίθεση, όμως παράλληλα προχωρούν και για προσθήκη στον άξονα.

Η ΑΕΚ θα κάνει τουλάχιστον μία μεταγραφή για τον χώρο της μεσαίας γραμμής, χωρίς αυτή να σχετίζεται με την υπόθεση Κονέ. Που παραμένει ανοικτή. Οι πληροφορίες θέλουν την Ένωση να έχει καταλήξει σε δύο στόχους όσον αφορά στην ενίσχυση του άξονα, με έναν εξ αυτών να είναι ο Ρόμπιν Λουντ, όπως έχει αποκαλύψει to10.gr από το βράδυ της Τρίτης. Ο Φινλανδός μέσος αποχώρησε από τους «πράσινους» και η περίπτωσή του δεν αφήνει αδιάφορο τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου εκτιμά πως ο Λουντ μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ, προσδίδοντας στοιχεία που λείπουν από τον άξονα της ομάδας τη δεδομένη στιγμή. Γι’ αυτό και η περίπτωσή του «παίζει» γερά για την ΑΕΚ. Ωστόσο δεν είναι η μοναδική.

Η Ένωση έχει μία ακόμα περίπτωση χαφ που δουλεύει τις τελευταίες μέρες, με στόχο άμεσα ένας εκ των δύο στόχων να κλείσει. Αφού όλα δείχνουν πως το θέμα του μέσου έχει έρθει για τα καλά στην πρώτη γραμμή και είναι πιθανό αυτή, να είναι η επόμενη μεταγραφική κίνηση της ΑΕΚ. Με τα ζητήματα του εξτρέμ αλλά και του σέντερ φορ να έπονται.

to10.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.