Header Ads


Βελτιωμένη και με Μπογέ

Βελτιωμένη και με Μπογέ


Η ΑΕΚ δίνει απόψε (20:00) το πρώτο της εν Ελλάδι φιλικό κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι με τον Αργεντινό να κάνει το ντεμπούτο του και τον Ουζουνίδη να περιμένει από τους παίκτες του να αρχίζουν να βγάζουν τη δουλειά που κάνουν


Πρώτο και μάλιστα πολύ δυνατό, εν Ελλάδι φιλικό για την ΑΕΚ απόψε. Η Ενωση αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (20:00) σε ένα παιχνίδι όπου λογικό είναι το ενδιαφέρον να στρέφεται στον Λούκα Μπογέ. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είναι ο μοναδικός, από τους τρεις που ήρθαν στο ρόστερ το τελευταίο τριήμερο, που μπήκε στην 20άδα του φιλικού και φυσικά θα πάρει κάποιο χρόνο συμμετοχής. Όμως ο Ουζουνίδης εκτός από τον Μπογέ περιμένει να δει και γενικά την ομάδα να αποδίδει καλύτερα, απ' όσα έδειξε στα δυο φιλικά που έδωσε στην Πολωνία.

Το αποτέλεσμα για τον προπονητή φυσικά και δεν θα έχει τόσο μεγάλη σημασία, οσο το να δει από τους παίκτες του να αρχίσουν να βγάζουν στα παιχνίδια οσα δουλεύουν στις προπονήσεις. Ολη την εβδομάδα που μας πέρασε με τη δουλειά να… φεύγει από το Κιέλτσε και να συνεχίζεται στα Σπάτα, δούλεψαν οι παίκτες πάνω και σε θέματα τακτικής. Κάποια απ’ αυτά ο Ουζουνίδης θέλει να τα δει απόψε στο Περιστέρι. Γενικά, θέλει να αρχίσει να βλέπει σε κάθε ματς και μια καλύτερη και πιο βελτιωμένη ΑΕΚ. Αρχής γενομένης από απόψε λοιπόν, κόντρα σε έναν αντίπαλο δυνατό που ετοιμάζεται και για τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια πιο σύντομα χρονικά από την ΑΕΚ.

*aek365.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.